FIRMAER OG FORENINGER

Vi har god erfaring med at planlægge konferencer eller studieture i Spanien - så træk medarbejderne ud af de hjemlige omgivelser, lad dem samarbejde på en ny måde.  Vi har mange muligheder både i storbyerne og på landet. Vi arrangerer også gerne en skræddersyet rejse til din forening, dit sogn eller? 

Udtalelse: 

Foreningen JCC har arrangeret en kulturrejse til Spanien i perioden 10.-21. juni 2015 (51 deltagere). Formålet med rejsen var bl.a. at besøge byerne Cordoba, Granada, Sevilla, Madrid, Toledo og Segovia.
Som teknisk arrangør har vi brugt Granada Kulturrejser og vores guide på hele rejsen var Henrik Kidmose.
Under planlægningen af rejsen var Granada Kulturrejser en glimrende sparringspartner, og de gjorde sig store anstrengelser for at opfylde alle vores ønsker.
Vores guide Henrik var enestående. Udover at være meget professionel som guide,besidder Henrik en enorm viden om Spaniens historie, kultur og generelle forhold, hvilket blev formidlet både på dansk og engelsk (nogle fra gruppen kom fra USA og Canada) på en meget fin måde.
Der er meget stor tilfredshed med rejsen hos alle deltagere, hvilket utvivlsomt skyldes vores guide Henriks store indsats for, at alt skulle fungere og ikke mindst hans personlige egenskaber som venlighed, tålmodighed og imødekommenhed.

På vegne af JCC
Natan Dammas

FIRMAREJSER I SPANIEN

Gennem mere end 10 år har vi arrangeret kursusrejser til Spanien for forskellige firmaer og foreninger. Vi har et udbygget netværk af kontakter i landet, som vi gerne trækker på, hvis I ønsker at jeres kursus skal afholdes udenfor Danmark under fremmede forhold. Vi kan desuden skabe kontakt til fagfolk fra hele Spanien qua vort grundige kendskab til landet. Og vi hjælper selvfølgelig gerne med en tolk. Ønsker I at give personalet i firmaet en ekstraordinær oplevelse, belønne de ansatte for en særlig indsats, fejre et jubilæum eller lignende, har vi ligeledes mange ideer og forslag. Vi samarbejder bl.a. med luksushotellerne Paradores, der nu har over 90 hoteller i Spanien, ofte indrettet i historiske bygninger. Vi samarbejder desuden med små og unikke hoteller beliggende i byer og på landet i hele Spanien. Vi arrangerer også gerne en mere actionpræget dag på hesteryg, med vandring eller på ski i Sierra Nevada bjergene. Eller hvad med at flyve i luftballon eller prøve hanggliding? Desuden kan vi organisere et wellness besøg, en vinsmagning eller deltagelse i en kokkeskole. Vi kan også hjælpe med dansktalende guide på Alhambra og på de mange museer i Barcelona.

FORENINGER PÅ REJSE

Vi har i årenes løb arrangeret rejser for en række grupper og sammenslutninger: kunstforeninger, kor, pensionistforeninger, teatergrupper m.v. Vi har kontakterne og kan hjælpe i forhold til specielle behov: korets ønske om at optræde undervejs, teatertruppens særlige fordringer osv. På fanerne herunder gives eksempler til inspiration - men kontakt os pr. mail eller pr. telefon, og vi skræddersyr et tilbud, der passer til netop jeres behov og ønsker.

Referencer

Advokatfirmaet Nyborg & Rørdam
Arkitektskolen Århus
Clean-Vent Aps
Dansk Byggeri, Tagdækningssektionen
Dansk Landbrugsrådgivning
Den Almindelige Danske Lægeforening
HK Kommunal, Fagligt Team
Kunstakademiets Arkitektskole
Sorgenfri menighed
Rambøll A/S
Tidsskriftet Sfinx
Gribskovkoret

Granada: Alhambra, flamenco og bjergene

 

Byen er især kendt for Alhambra - arabernes sidste bastion, som de forlod i 1492 - der er et fantastisk kompleks bestående af fort, paladser og sommerresidens. Overalt ser man den arabiske stil med kølende springvand og beroligende mønstre samt et væld af forskellige blomster.
Men Granada er meget mere: gå en tur i byen og fornem den arabiske byggestil med de lukkede gårde og hvide mure. Byen har samtidig et stort udbud af restauranter og små tapasbarer, hvor man kan sidde til langt ud på aftenen og nyde stemningen og udsigten til Sierra Nevada.

 

Programforslag

Tirsdag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Malaga. Herfra videre med bus til Granada. Indkvartering på hotel ved Alhambra. Middag, byrundtur og tid på egen hånd.
Onsdag: Tid til møder og evt. besøg i et arabisk bad. Om aftenen køretur gennem det arabiske kvarter afsluttende med flamencooptræden i Sacromonte, hvor sigøjnerne traditionel har holdt til.
Torsdag: Tid til møder og om eftermiddagen besøg på Alhambra med dansktalende guide.
Fredag: Dagsudflugt til sydsiden af Sierra Nevada bjergene med besøg i flere af landsbyerne og mulighed for kortere vandring. Middag med lokale specialiteter, skinker og rosévin.
Lørdag: Med bus til Malaga og herfra med fly til Danmark.Priser

Fra 8.000 kr. pr. person
Inklusiv hoteller, halvpension, fly, bus i Spanien, entré og guide på Alhambra, skatter og afgifter.

Højskole i Andalusien.

 

Vi kan tilbyde to dejlige steder i Sydspanien som udgangspunkt for en uges højskole med morgensang, foredrag, udflugter og hyggeligt samvær. Valget står mellem en renoveret olivengård i bjergene ved Granada eller et charmerende hacienda-hotel i en hvid landsby ved Sevilla. Begge steder kan man nyde roen og omgivelserne, blive grundigt introduceret til historien og herefter tage på opdagelse på egnen. Vi har arbejdet og levet på Ry Højskole i 15 år, så for os har det været en drøm at kombinere den danske højskoletradition med spansk kultur.

Øvrige muligheder.

Alle vore rejser kan naturligvis konverteres til en sognerejse. Rundrejsen i Andalusien med Sevilla, Cordoba og Granada er et naturligt valg, hvis interessen går i retning af forhold mellem islam, jødedom og kristendom i den spanske middelalder. Storbyerne Barcelona og Madrid har meget at byde på, for ikke at tale om Mallorca og Menorca eller….?