SOGNEREJSER I SPANIEN

Alle vore rejser kan naturligvis konverteres til en sognerejse. Vi har arrangeret rejser med indhold og engagement gennem mere end 10 år, herunder flere sognerejser. 

Vores kunder siger

Vore kunder siger I skal have en stor tak for jeres måde at være rejseledere på. I forstår på fineste vis at være nærværende i forhold til jeres gæster. Tusind tak for en dejlig uge - og på forhåbentligt gensyn
- H. Albirk og J. Riberholt Hansen

Overvejer I en rejse til Spanien med menigheden? Vi kender landet bedre end de fleste og kan sammensætte en rejse, som lever op til jeres forventninger.

 

Vi har arrangeret rejser med indhold og engagement gennem mere end 10 år, herunder flere sognerejser. Vi har et indgående kendskab til alle egne af Spanien og har bl.a. afviklet rejser i samarbejde med Kristeligt Dagblad og Logumkloster Højskole.

 

På fanerne følger et par konkrete forslag til rejser, men kontakt os gerne direkte og få et skræddersyet tilbud.

Pilgrimsruten til Santiago.

 

Vi har siden 2003 arrangeret pilgrimsrejser i Nordspanien. Mulighederne er mange og vi kan blande kulturbesøg, religiøse elementer og vandringer efter behov, interesse og fysisk formåen. I flere tilfælde har hovedvægten ligget på det kulturelle og religiøse aspekter, men med et tilbud om kortere vandringer (5 - 7 km) på udvalgte strækninger af ruten, hvor man får et indtryk af landskabets variation fra bjergene over højsletten til det grønne Galicien. Minimum for denne rejse er 8 dage, men vi anbefaler at afsætte 10-11 dage til de mange oplevelser langs med ruten. Endelig vil vi også fremhæve den portugisiske rute, Camino Portugués. Her er grønt, fredeligt og meget smukt. Vi starter typisk denne rejse i Porto og slutter - naturligvis - i Santiago.

Højskole i Andalusien.

 

Vi kan tilbyde to dejlige steder i Sydspanien som udgangspunkt for en uges højskole med morgensang, foredrag, udflugter og hyggeligt samvær. Valget står mellem en renoveret olivengård i bjergene ved Granada eller et charmerende hacienda-hotel i en hvid landsby ved Sevilla. Begge steder kan man nyde roen og omgivelserne, blive grundigt introduceret til historien og herefter tage på opdagelse på egnen. Vi har arbejdet og levet på Ry Højskole i 15 år, så for os har det været en drøm at kombinere den danske højskoletradition med spansk kultur.

 

Øvrige muligheder.

 

Alle vore rejser kan naturligvis konverteres til en sognerejse. Rundrejsen i Andalusien med Sevilla, Cordoba og Granada er et naturligt valg, hvis interessen går i retning af forhold mellem islam, jødedom og kristendom i den spanske middelalder. Storbyerne Barcelona og Madrid har meget at byde på, for ikke at tale om Mallorca og Menorca eller….?

SPANSKE HEMMELIGHEDER

Det er en af de spanske hemmeligheder: forlader man den slagne vej, kører man direkte i tidslommen. Alene lydene: et hanegal inde fra en gård, en port der smækker, en bil der kommer luskende... - Klaus Rifbjerg