Bestil vores katalog

Modtag vores seneste katalog og se mere om rejserne for foråret 2018. Vi byder på en skønsom blanding af nye destinationer og vel afprøvede rejser i Spanien, Portugal og Marokko. Desuden rummer kataloget inspiration til individuelle rejsende. Du velkommen til at bestille det her. eller ringe på 8689 3191.

 

Venlig hilsen
Pia Köllner og Henrik Kidmose
Bureauindehavere

Vores kunder siger

En lille hilsen med tak for en flot tur.
Rejsen gik fra Cordoba til Marrakech med mange overraskende, stemningsfulde og interessante stop undervejs. Pia bandt rejsen sammen ved at fortælle den tilhørende historiske udvikling. Ud over at være en god fortæller med stor viden er Pia en dygtig og omsorgsfuld guide.
Valget af de besøgte steder og rejsens rækkefølge var spændende og af høj kvalitet. 
Venlig hilsen Annelise Klausen, Erik Klausen og Hanne Carmona Zambrano, deltagere på Europa møder Afrika, foråret 2017.

P.s. Granada Kulturrejsers deltagere er altid ordentlige og spændende mennesker.

Azorerne - de grønne øer i det blå hav

Langt ude i det blå Atlanterhav ligger de smukke, portugisiske øer Azorerne. Øerne er af vulkansk oprindelse og er placeret midt i den varme Golfstrøm, hvilket giver et mildt og frodigt klima. Her er både ananas, appelsiner, tobak og - som det eneste sted i Europa - dyrker man the. Havet og øerne har et mangfoldig liv af fugle, fisk og hvaler, og på de grønne bjerge græsser køer og geder, som er ophav til Azorernes rige produktion af ost og kødvarer. Vejret er mildt, men også omskifteligt, så man kan undertiden møde fire årstider på én dag.

Rejsen afvikles fra 24. april til 1.maj. Læs mere her

 

 

 

 

 

Betal her

Du kan betale din rejse online her. Bemærk, at der er et tillæg på 3% ved brug af MasterCard.KULTURREJSER MED INDSIGT OG ENGAGEMENT

Danmarks største udvalg af kulturrejser til Spanien - samt rejser til Portugal, Marokko og Latinamerika. Få oversigt over alle rejser på rejsekalenderen.
Vi byder på alt fra romerrejse på grænsen mellem Portugal og Spanien over højskoleferie i både Andalusien og Porto til drømmerejsen til Marokko.
Når du tager med på vore ture, håber vi, at vores fascination og interesse for rejsemålene vil smitte. Vi tør godt love, at der er store oplevelser i vente!