Velkommen!

Vi håber, du vil synes om vores rejser til Spanien, Portugal og Marokko (samt Latinamerika af og til). Vi har lagt sjæl og energi i at skabe gode rejser, der trænger under overfladen og formidler landets kultur, historie, gastronomi, aktuelle forhold m.v.
Få overblik på Rejsekalender og gå videre til de enkelte rejser. Under Dagsprogram er der mulighed for at udskrive de enkelte programmer (pdf). 
Vi tilbyder også individuelle rejser. Se nærmere under På Egen Hånd. 

 

Venlig hilsen
Pia Köllner og Henrik Kidmose
Bureauindehavere

Vores kunder siger

I september og oktober 2018 var to hold fra Holbæk Højskoleforening på højskolerejse til Catalonien med Granada Kulturrejser og bureauindehaver Henrik Kidmose som rejseleder. En rejse som jeg varmt kan anbefale alle, der gerne vil have større viden om Catalonien, både historisk, kulturelt og politisk, på højskolevis. Det var 3. gang vi skulle på rejse med Henrik Kidmose, og vi blev ikke skuffet!

Programmet var alsidigt og spændende, hotellets forplejning upåklagelig. En rigtig højskoleuge med foredrag bl.a. om den nutidige situation, set fra flere sider.

Sigrid Diness, formand for Holbæk Højskoleforening

Læs mere her

Højskole ved Porto

Velkommen til højskole ved Porto!
Vært på kurset er danske Rasmus Forman, der bor med sin portugisiske kone og børnene i Vila do Conde, 25 km nord for Porto. Byen er en spændende historisk by, der ligger hvor Ave-floden løber ud i Atlanterhavet. Her skal vi bo på et dejligt hotel hele ugen og komme tæt på den portugisiske kultur og historie.
Som på vore øvrige højskolerejser kombinerer vi gode foredrag med udflugter og hyggeligt samvær. Vi skal besøge Porto et par gange samt nogle af de mindre byer langs kysten. Desuden har vi sat en hel dag af til at opleve den smukke natur inde i landet.

 

Rejsen afvikles fra 14. til  21.9. Læs mere her

 

 

 

 

 

Betal her

Du kan betale din rejse online her.KULTURREJSER MED INDSIGT OG ENGAGEMENT

Danmarks største udvalg af kulturrejser til Spanien - samt rejser til Portugal, Marokko og Latinamerika. 
Vi baserer alle vores rejser på disse værdier:

  • Fascination
  • Kvalitet
  • Ikke størst, men bedst
  • Begejstring
  • Frihed
  • Grundighed
  • Autenticitet

Se mere under Vores værdier