Velkommen!

Vi håber, du vil synes om vores rejser til Spanien, Portugal og Marokko (samt Latinamerika af og til). Vi har lagt sjæl og energi i at skabe gode rejser, der trænger under overfladen og formidler landets kultur, historie, gastronomi, aktuelle forhold m.v.
Få overblik på Rejsekalender og gå videre til de enkelte rejser. Under Dagsprogram er der mulighed for at udskrive de enkelte programmer (pdf). 
Vi tilbyder også individuelle rejser. Se nærmere under På Egen Hånd. 

 

Venlig hilsen
Pia Köllner og Henrik Kidmose
Bureauindehavere

Vores kunder siger

I september og oktober 2018 var to hold fra Holbæk Højskoleforening på højskolerejse til Catalonien med Granada Kulturrejser og bureauindehaver Henrik Kidmose som rejseleder. En rejse som jeg varmt kan anbefale alle, der gerne vil have større viden om Catalonien, både historisk, kulturelt og politisk, på højskolevis. Det var 3. gang vi skulle på rejse med Henrik Kidmose, og vi blev ikke skuffet!

Programmet var alsidigt og spændende, hotellets forplejning upåklagelig. En rigtig højskoleuge med foredrag bl.a. om den nutidige situation, set fra flere sider.

Sigrid Diness, formand for Holbæk Højskoleforening

Læs mere her

Andalusien Con Amor

Rejseleder Pia Bruun skriver:

Velkommen til skønne, varme Andalusien, som har været min fortryllende hjemmebane siden 1985. 

I løbet af ti dage rejser vi gennem fantastiske landskaber, besøger historiske seværdigheder og monumenter, som vidner om den storhed og ekstravagante kultur, der dominerede den sydlige halvdel af Spanien for mere end 1.000 år siden. Intet andet sted i Vesteuropa finder vi så eminente elementer fra den islamiske periode som her. 

Men ikke nok med det. Vi skal også snuse til dagliglivet i landsbyerne, i bjergene og kommer ud, hvor den almindelige turist sjældent kommer. Vi skal bo på et dejligt landhotel, med en forrygende udsigt over dalen og bjergene. Her finder vi fred og ro og mærker, hvordan indbyggerne lever et liv, der ligger milevidt fra det travle liv i storbyerne. 

 

Rejsen afvikles fra 15. til  24.9. Læs mere her

 

 

 

 

 

Betal her

Du kan betale din rejse online her.KULTURREJSER MED INDSIGT OG ENGAGEMENT

Danmarks største udvalg af kulturrejser til Spanien - samt rejser til Portugal, Marokko og Latinamerika. 
Vi baserer alle vores rejser på disse værdier:

  • Fascination
  • Kvalitet
  • Ikke størst, men bedst
  • Begejstring
  • Frihed
  • Grundighed
  • Autenticitet

Se mere under Vores værdier