PORTUGAL

Til foråret bliver der mulighed for at opleve regionen Alentejo inde i landet samt vandre med Rasmus Forman på den portugisiske pilgrimsrute fra Porto. Vi tilbyder til efteråret en rejse til Lissabon og Algarve.. Bemærk, at vi også tilbyder Højskole ved Porto

 • Alentejo - kultur og natur, 15. - 22.5. 2020

  Oplev fascinerende og fredfyldte Alentejo i selskab med portugisiske Maria. Her er oplevelser for alle sanser: olivenolie, lokal vin, skøn mad, traditionel sang, flodsejlads, betagende landskaber og smukke byer.

  • Pris: Kr. 10.430
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Caminho Português, 9. - 16.6. 2020

  Tag med på vandring ad den grønne og fredelig rute fra det nordlige Portugal til Santiago de Compostela.

  • Pris: Kr. 9.530
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Lissabon og Algarve, 17. - 24.10. 2020

  På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.

  • Pris: Kr. 11.030
  Se rejse Vis foreslåede datoer

Vores kunder siger

Det var virkelig en fornøjelse at rejse med jer; alt fungerede, maden var god, hotellerne lå dejligt centralt, oplevelserne var fantastiske og planlægningen var rigtig god. Jeg har virkelig tænkt meget på alle vores dejlige oplevelser efter jeg er kommet hjem, og jeg skal helt sikkert afsted igen
- B. Christensen

Himlen over Alentejo

Rejser i Portugal

Vi har de seneste år tilbudt en række rejser til Portugal. Vi er optaget af den nære relation mellem Spanien og Portugal: geografisk, kulturelt, historisk.... Her er klare forbindelser og tydelige forskelle, som det er fascinerende at fordybe sig i: musikken, den arabiske indflydelse, arkitekturen, traditionerne m.v.