Fakta om rejsen

  • Ledige pladser

Tidsrum: 22. - 30.9. 2018.

Tillæg for enkeltværelse: 1.100 kr.

Fly: afrejse fra Kastrup til Santiago via Madrid t/r med Iberia. 

Kr. 9.530


Bestil rejsePILGRIMSVANDRING PÅ CAMINOEN

En rejse for dig, der vil prøve kræfter med Caminoen med vandringer gennem forskellige landskaber, hvor dagene er fyldte af nye indtryk, kultur, vejr, andre pilgrimme, fysiske strabadser samt et opløftende fællesskab.

Vi vandrer fra Sarria til Santiago de Compostela, i alt ca. 100 km. på en af de smukke strækninger på Caminoen.  

På disse 8 dage vil vi blive fortrolige med Caminoens daglige rytme og nyde det grønne Galicien med det særlige keltiske islæt.

Hver dag vil Eva Michaelsen komme med input, øvelser og oplæg om pilgrimsfærdens essens. Typisk vil vi starte vandringerne i stilhed for at komme ind i den optimale atmosfære af afstressende flow, som er så typisk for en pilgrimsvandring. Endvidere vil der være meditative øvelser undervejs og inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din Camino. Vi vil besøge diverse kirker undervejs og fryde os over kunsten og akustikken. Og ellers gå os til fred, ro og indsigt. Nogle eftermiddage/aftener vil der også være mulighed for yoga, hvis forholdene tillader det.

Det er en pilgrimsvandring, hvor du kommer ned i tempo, oplever glæden ved at vandre og bliver introduceret til pilgrimslivets mange facetter. Det er muligt at få transporteret sin bagage mod ekstra betaling. Man skal være i almindelig god form for at få udbytte af turen med daglige vandringer på ca. 15 km.

 

Dag 1: Afrejse fra Kastrup om eftermiddagen med ankomst ud på aftenen til Santiago. Herfra med bus til Sarria, hvor vi bliver indkvarteret.

Dag 2: Sarria – Portomarin, 21,5 km (mulighed for at tage taxa fra Ferreiros, så distancen bliver 13 km)

Dag 3: Vi starter dagen med at køre til Gonzar, hvorfra vi vandrer til Palas de Rei, 16 km.

Dag 4: Palas de Rei – Melide, 12 km.

Dag 5: Melide – Arzúa, 15,5 km. 

Dag 6: Arzúa – Arca, 19 km.

Dag 7: Arca – Monte del Gozo 15 km

Dag 8: Monte del Gozo - Santiago, 6 km. Vi ankommer i tide til pilgrimsmessen kl. 12.

Dag 9: Hjemrejse fra Santiago om morgenen med  ankomst til Kastrup om eftermiddagen.

En typisk dag på Caminoen vil se sådan ud:

Stå op, pakke, spise morgenmad på nærliggende cafe og gå i fælles stilhed den første times tid. 

Undervisning/oplæg/øvelser et passende sted i naturen.

Den videre vandring individuelt eller i mindre grupper, evt. med opgaver/øvelser man reflekterer over.

Evt. fælles besøg i kirker eller andre seværdigheder undervejs. Dette kan også være sidst på eftermiddagen eller om aftenen efter ankomst til næste overnatningsby

Kaffe/frokost/picnic undervejs, som man aftaler eller som det passer. Individuelt eller fælles. Evt. smågrupper.

Ankomst individuelt.  Evt. fælles bytur eller dele dagens oplevelser/undervisning. Dette kan også være efter aftensmaden!

Morgenmad er ikke inkluderet i prisen, da erfaringen viser, at kvaliteten er bedre på cafeerne end hotellerne. Fælles aftensmad er inkluderet i prisen halvdelen af gangene. De andre aftener er det oplagt at gå ud og spise sammen.

Evt. aften arrangement.

REJSEN INKLUDERER

Fly, hotel samt 4 x aftensmad (inklusiv drikkevarer), dansk rejseleder på hele turen.
Mulighed for transport af bagage mod ekstra betaling.

 

BEMÆRK VENLIGST

At vandre på Caminoen er meget mere end blot en vandretur eller en ”hyggetur”. Du vil få de største oplevelser, dér hvor du selv bemægtiger dig landskabet til fods, og hvor du åbner dig for alt det vandringen kan give dig.

Du vil opleve et fællesskab i gruppen, men også have rum og plads til at vandre på egen hånd efter morgenens undervisning.

Vær opmærksom på, at en pilgrimsvandring er en slags ekstremsport, hvor du udfordres fysisk som psykisk. At mennesker reagerer forskelligt, når de møder deres egne grænser, men at det også er dér, hvor Caminoen flytter noget!

At bevæge sig fysisk er at flytte sig mentalt.

 

Eva Michaelsen undefined

Siden jeg for første gang vandrede på pilgrimsruten i Spanien tilbage i 1997, har jeg været fuldstændig på hjemmebane på Caminoen. Tilstanden af ro og fordybelse, som indfinder sig, når man dag efter dag følger ruten gennem de pragtfulde landskaber, mærker krop og psyke og møder Caminoens historie og særlige stemning, har sat dybe spor i sjælen. Siden er det blevet til ikke mindre end 4 hele Caminovandringer á 8-900 km., samt mange mindre vandringer på forskellige pilgrimsruter i både Spanien og Portugal.

Jeg har været så heldig at gøre Caminoen til en del af mit arbejdsliv, dels ved at være foredragsholder og dels ved at arrangere pilgrimsvandringer både i Spanien og i Danmark. Mit fokus og fascination er udpræget rettet mod at formidle om den indre proces, som finder sted, når man begiver sig afsted. Mødet med sig selv og andre pilgrimme fra hele verden, iblandet de stærke indtryk fra landskabet samt den kropslige udfordring, er for mig det, der flytter dig mentalt.

Min uddannelsesbaggrund er billedkunst og eurytmi(bevægelseskunst) og desuden en coachuddannelse, som har givet mig redskaber til at guide mennesker i deres proces. Jeg har udover min yoga, meditation og Caminopassion min daglige gang på Rudolf Steiner-Skolen  i Århus som lærer i overbygningen. Se mere på www.movimento.dk