Fakta om rejsen

  • Ledige pladser

Tidsrum: 14. - 21.1. 2020

Tillæg for enkeltværelse: 2.000 kr.

Fly: Direkte fly med Norwegian fra Kastrup til Tenerife Sur.

Afrejse fra Kastrup kl. 9.50 med ankomst kl. 14.10. Retur fra Tenerife Sur kl. 15.00 med ankomst kl. 21.10. 

Ønsker du provinstilslutning fra Aalborg, bedes du kontakte os.

Problemer ved tilmeldingen? Ring på 8689 3191 eller send mail til kulturrejser@granada.dk

10.230 kr.


Bestil rejseVINTERSOL PÅ TENERIFE

På denne rejse bliver der mulighed for at tage en pause fra den danske vinter og besøge Tenerife, hvor temperaturen i januar i gennemsnit ligger på 19 grader. Det giver god mulighed for at være ude i dagtimerne og opleve den frodige natur og de charmerende byer. Her er tilmed oplevelser for sanserne: velsmagende bananer, håndrullede cigarer og lokal rom.

Vi har base på to gode spa-hoteller****, der ligger i hhv. den østlige og den vestlige del af øen. Herfra tager vi på udflugter og kommer øen rundt. Vi skal naturligvis op og beundre vulkanen Teide (3.718 m.o.h.), men vi skal også opleve kystegnene og de frodige skove.

Vi skal på opdagelse i de charmerende byer, som har en anden stemning end byerne på det spanske fastland. Her fornemmer man forbindelsen til Amerika og de caribiske øer. Vi skal naturligvis beskæftige os med øens kultur og historie og den særlige rolle, som Tenerife og de øvrige Kanariske Øer har spillet i forbindelse med opdagelsesrejserne.

I dagsprogrammet for rejsen, der foreligger i juni måned, har vi ladet os inspirere af Mandeltur til Mallorca. Vi håber som på Mallorca at kunne tilbyde en passende blanding af kultur, natur og gastronomiske oplevelser.

 

 Vintersol på Tenerife, 14. - 21.1. 2020

Dagsprogram foreligger i juni måned.

 

 

 

 

Rejsen inkluderer

fly, skatter og afgifter, 7 nætter på gode, lokale hoteller i dobbeltværelse med halvpension og drikkevarer, entreer og guide samt kørsel i egen bus. Prisen er inklusiv bidrag til Rejsegarantifonden.

Pia Köllnerundefined

Jeg har været forelsket i Spanien og den spanske kultur siden jeg i 80erne begyndte at rejse rigtigt meget i Spanien og siden i Mexico. Derfor begyndte jeg at læse spansk og kom endnu tættere på både kultur, historie og ikke mindst spanierne. I dag er Spanien som mit andet fædreland med mange og gode venner og steder som jeg glæder mig til at komme tilbage til. 

Med en cand.mag. i spansk og musik er jeg bredt funderet i Spanien, det spanske sprog, musikken og kulturen. Efter at have boet i Granada et halvt år med min familie, har jeg fået indblik i den spanske hverdag, skolesystemet og dagliglivet i det hele taget. Og når vi på rundturene kommer til byen, er det altid dér jeg føler at jeg kommer hjem; men efterhånden er jeg hjemme i hele det spansktalende område. Jeg har undervist 5 år på VUC og i gymnasiet, og nyder at formidle min begejstring og fascination, når vi er på rejser.

 

 

Henrik Kidmose

Spansk og portugisisk kultur og historie har min store interesse, og jeg nyder at være i landene og mærke, når min begejstring for stederne og historien smitter. Jeg holder af de små ukendte steder langt ud på landet, hvor man kan finde fascinerende historiske levn fra den rige historie. Men jeg er også meget glad for at bevæge mig rundt i byerne og opleve, hvordan det traditionelle og det moderne blandes på forunderlig vis.

Jeg er uddannet cand. mag. og journalist og er optaget af kultur og formidling. Derfor har jeg arbejdet i mange år som underviser og foredragsholder på højskoler, aftenskoler og hos folkeuniversitetet. Jeg har været lærer og forstander på Ry Højskole i sammenlagt 14 år.

I mit arbejde er jeg meget inspireret at højskolen. Jeg holder af blandingen af faglig formidling og socialt samvær. Højskoleformen præger alle mine rejser, men den står naturligvis tydeligst igennem, når vi tilbyder højskole i Sydeuropa. Det er en stor tilfredsstillelse for mig, at vi kan tilbyde højskole i Granada, Sevilla, Barcelona og Porto, hvor den danske højskoletradition og den sydeuropæiske kultur kan mødes!