Seneste nyhedsbrev

 
View this email in your browser
Kære rejsevenner,

Denne gang vil vi fokusere på de rejser, som vi arrangerer for individuelt rejsende. Vi har nemlig det seneste år sendt en del familier afsted både til Spanien, Portugal og Marokko. Og alle melder tilbage, at de har nydt en uge eller to sammen med deres familie, uanset om de var den lille familie eller flere generationer sammen, på ”vore” hoteller.
Kig på de forskellige muligheder vi byder på, fra ophold på olivengården ved Granada, overnatninger på grevens quinta i Portugal til en udsøgt oplevelse på en riad i Marokko.

Nedenfor har vi plukket i udtalelser fra vore gæster, og så opfordrer vi til at gå på opdagelse på hjemmesiden, Individuelle Rejser.

Tusind tak for at have organiseret en skøn rejse.
Jeg må virkelig rose jer for at have skabt de noget nær perfekte forhold for 17 mennesker + hvad vi ellers mødte af danskere på olivengården.
Jeg er imponeret.
 
Vi havde en fantastisk tur til Marokko.
Vi rejste hjemmefra i storm, rusk og regn og da vi kom ud af lufthavnen skinnede solen, og en dejlig varme slog os i møde. Juleaften havde vi en dejlig middag i riaden. Udflugten til Palmeoasen var vellykket, flot at se en række af kameler med 10 blå ryttere på langt ude i det tørre landskab. Vi afsluttede turen langt ude i Oasen ved en meget fin restaurant, hvor vi fik te og dejlig sød kage til. Herfra havde vi en fantastisk udsigt over Oasen. Vi kan varmt anbefale vores riad, de var gæstfrie, søde og hjælpsomme.
 
Tak for en ualmindelig veltilrettelagt tur til Sevilla i "Semana Santa". Hotellet og dets beliggenhed var bare mere end perfekt - således havde vi god udsigt til flere af de store processioner fra første parket.
Men ikke mindst vil vi takke for den uvurderlige hjælp, da flyet i Hamborg pga strejke i Paris var voldsomt forsinket - og hvor vi, ved jeres mellemkomst, kunne ankomme til Malaga og roligt begive os til hotellet. 
Spanien - det er for os fremover lig med Granada.dk
 
Ekstra pladser på Sølvruten og Pilgrimsrejsen til Santiago i maj

Vi kan sikkert glæde nogle ved at fortælle, at der på begge rejser nu er to ledige pladser. Så er man kommet for sent i første omgang, er der en chance til.

Som vi fortalte i sidste nyhedsbrev ligger alle efteråret rejser nu klar til bestilling.

Vi er kommet godt fra start og kan berette, at specielt Højskole ved Barcelona er fyldt godt op. Så vil man med dér, er det en god idé at melde sig snarest. Se oversigten på rejsekalenderen.
Fra vores verden

Fra på lørdag begynder vores rejsesæson igen. Vi har nu været hjemme på kontoret de sidste tre måneder og glæder os til at komme ud at møde jer på de forskellige rejser.

Desuden kan vi fortælle, at Granada Kulturrejser er blevet Verdensfadder for SOS Børnebyerne, en fantastisk organisation, som vi er stolte af at støtte.Med ønsket om et godt forår til jer alle –
Pia Köllner og Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk


 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Copyright © 2018 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences