Seneste nyhedsbrev

 
View this email in your browser

Kære alle,
 
Med årets første nyhedsbrev vil vi gerne fortælle nyt fra vores verden.
 
Sæsonstart: Vintersol på Tenerife

Kufferten er pakket, og vi er ved at være klar til den første af to udsolgte rejser til Tenerife. Med klar sol og temperaturer omkring 20 grader ser det ud til, at rejsen vil leve op til sit navn og give os lunt og solrigt vejr.

Vi forventer også i 2021 at udbyde denne rejse i januar måned til Tenerife. Send gerne en mail (kulturrejser@granada.dk), hvis du vil kontaktes, når rejsen er åben for tilmelding.
 

Rejsekalenderen

Her kan du som altid få overblik over vores grupperejser. Vi har stadig plads på flere af forårets rejser, og efterårets rejser er nu også alle lagt på.
 
 

Marokko, 5. – 14. marts – fire ledige pladser

Vil du med Pia Köllner til Marokko dette forår, kan det stadig lade sig gøre. Fra Marrakech går rejsen over bjergene i Høje Atlas og ud i ørkenen, hvor der bliver mulighed for at opleve solopgangen fra kamelryg. Desuden besøger vi berberlandsbyer, kommer tættere på nomadestammernes dagligliv og får smagt den lokale, marokkanske mad. I marts måned står både kirsebær- og mandeltræerne med smukke, lyse blomster.
 

Malaga bag facaden, 30.4. – 7.5.

I selskab med rejseleder Pia Bruun, der har boet i Andalusien siden 1985, bliver der mulighed for både at nyde området og opleve, hvordan livet udfolder sig i Malaga og omegn.
Hele ugen er der base på det legendariske firestjernede Hotel Mijas. Alle værelser har altan med kig ud over Middelhavet. Hotellet har en udendørs pool, haveanlæg med tennisbane samt spa afdeling. Hotellets morgenbuffet er i en klasse for sig.
Fra hotellet er der fem minutters gang til den gamle bydel, som stadig emmer af historie og lokalliv.
Vi byder på fire udflugter og kommer med forslag til lokale aktiviteter. Resten af tiden kan være din egen – eller du kan dele den med andre. På udflugterne skal vi:
  • besøge en svensk kunstner i bjergene ved Gibraltar
  • ned på havnen i Estepona og møde Sonia, hvis mand er fisker
  • ind i landet og besøge en vingård, der benytter en ældgammel metode
  • udforske kendte og mindre kendte steder i Malaga


 

Vi ønsker alle et godt rejseår med håb om, at vi ses i 2020!
 
Venlig hilsen
Pia Köllner & Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2020 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences