Seneste nyhedsbrev

 
 
Kære alle,
 
Inden vores rejsesæson indledes på mandag, kan vi lige nå at komme med en lille hilsen.
 
Vi har to pladser tilbage på Pilgrimsruten til Santiago, 2. – 11.10

Vi kan næsten melde helt UDSOLGT til efterårets grupperejser, men du kan stadig nå det. Tag med på kulturrejse med udvalgte korte vandringer på vejen til Santiago de Compostela. Vi lover masser af spændende lokaliteter, interessante historier og god mad.
 

Forårets rejser nu på rejsekalenderen
Klik ind på vores hjemmeside og fået et overblik over, hvad vi tilbyder til foråret. Salget er allerede godt i gang. Kun to rejser er endnu ikke åbne for tilmelding. Det skyldes, at vi stadig afventer flyselskabernes priser og tider. Men kik ind og bliv fristet!
 
Andalusien Con Amor, 24.3. – 2.4. 2019 – nu med Caminito del Rey
Vores populære rejse til Andalusien har fået tilføjet et ekstra element: den fascinerende men helt ufarlige kongesti i bjergene ved Malaga, Caminito del Rey.

Rejseleder Pia Bruun fortæller:
Stien ligger 100 meter over floden og går gennem en kløft i et af de smukkeste naturområder, der findes. Stien blev anlagt for mere end hundrede år siden for at kunne transportere arbejdere til de vandkraftværker, der i begyndelsen af 1900-tallet skulle forsyne Málaga med elektricitet.
Efter en omfattende renovering blev stien åbnet for publikum i 2015. Sværhedsgrad: Let. Længde: 7,7 km. Varighed cirka to timer. 
Vi ønsker god sensommer og på forhåbentligt gensyn - 

Pia Köllner og Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Copyright © 2018 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences