Seneste nyhedsbrev

 
View this email in your browser

Kære alle,

Så er vi kommet i mål med alle forårets rejser!
Vi er selv vældig stolte af det alsidige program. Vi har flere nye rejser/destinationer på programmet sammen med vores klassiske og kendte rejser.
Også for jer, der ønsker at få hjælp til de praktiske sider af en rejse, for så at rejse selv, er der mange nye muligheder.

Tenerife er en ny destination for os. At komme væk fra de mørke, lange vinterdage er, noget vi alle elsker. Så Tenerife i januar er den perfekte mulighed for at se solen, mærke varmen og opleve den fantastiske ø. Og man får lige en snert af Mellemamerika. Forbindelsen mellem de to steder er meget tydelig. Vi har to rejser i januar. Den første tur er forlængst udsolgt, så tøv ikke for længe med at melde dig til.

 

Mallorca, som vi jo har haft på programmet i mere end 10 år, er stadig en betagende oplevelse. Vi har 3 afrejser, se hvad der passer dig bedst. Med blomstrende mandeltræer i februar eller med forår i fuldt flor i marts.

Marokkorejsen ligger i marts, og her er der i hvert fald knald på foråret. Og så er vi udelukkende i berberområdet, ser de oprindelige indbyggere med deres huse, liv og kultur,og får pulsen op de sidste dage i storbyen Marrakech. Kom med!
 

Andalusien rundrejsen ligger i marts – april, men med endnu en ny, lille krølle på. Man skal selvfølgelig opleve de store byer, men vi vil så gerne vise jer de andalusiske landsbyer, hvor livet stadig leves, som for 60 år siden.

Så har vi vores højskoler: vi afvikler 3 af dem i foråret: Sevilla, Granada og Porto. De koncentrerer sig hver især om et emne, en periode, men giver selvfølgelig et overordnet indblik i kulturen. Og så spiser man så godt ;)

Rejserne til Madrid og Santiago samt Nordspanien er gamle kendinge, men stadig lige så skønne og indholdsrige. Vi kommer tæt på det ikke så turistede Spanien, oplever de gamle kulturer, myterne og historierne.
Vi glæder os altid, når vi skal afsted.


 

Vi glæder os til at søsætte den nye rejse til Lissabon og Alentejo i maj. Her får I virkelig det autentiske Portugal at se og mærke.
Ligeledes bliver der mulighed for at gå den portugiske camino, fra Porto til Santiago. Denne tur afholdes i juni.

Endnu en nyhed: Malaga bag facaden. Et nyt koncept, hvor vi mikser  sjove og anderledes oplevelser  med ophold på et lækkert hotel. En uge med fælles oplevelser og dage på egen hånd til at nyde og fordøje indtrykkene.
 
Vi glæder os til at se jer på vore rejser –
Mange hilsner
Pia Köllner & Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Copyright © 2019 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences