Seneste nyhedsbrev

 
View this email in your browser

Kære alle,

Efteråret er kommet til landet med mindre lys og mere regn og rusk. Måske er det tiden at bestille en forårsrejse til Spanien, Portugal eller Marokko? Vi har et par forslag herunder.
 
Bilbao – Madrid med fly fra Billund

I samarbejde med FOF Aarhus udbyder vi fra 14. til 19. april en rejse med fokus på kunst, arkitektur og gastronomi. Vi tør godt love store oplevelser i både Bilbao og Madrid: Guggenheim, Bilbaos kunstmuseum, El Prado, Reina Sofia, slottet El Escorial og meget mere.
På rejsen deltager både mag. art i kunsthistorie Mette Smed og bureauindehaver Henrik Kidmose. Der er afrejse fra Billund med mulighed for at tilkøbe bustransport fra Aarhus t/r.

Tirsdag den 19.11. kl. 16.30 afholdes gratis informationsmøde om rejsen i Aarhus. Yderligere oplysninger og tilmelding hos FOF Aarhus, tlf. 8612 2955.
 

Facebook og Instagram

Vi har nu fået profiler på begge platforme. Har du lyst kan du følge os dér, se fotos fra vore rejser, få inspiration til næste rejser eller bare nyde de smukke billeder fra vore destinationer.
 

Forårets fristelser

På rejsekalenderen er det muligt at få overblik over vores rejser til næste år. De første par rejser er allerede udsolgt, men vi har stadig plads på både højskolerejser (Sevilla, Porto og Granada) samt rundrejser til Mallorca, Andalusien, Marokko, Madrid, Malaga, Alentejo i Portugal, Santiago de Compostela, Det Grønne Spanien og Caminho Portugues.
 
Mange hilsner
Pia Köllner & Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
  
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2019 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences