Algarvekysten og Atlanterhavet

Oplev den uberørte og maleriske kyst i det sydvestlige hjørne af Portugal. Glem alt om masseturisme. Her er havfugle, delfiner, fredelige strande og plads til uforglemmelige naturoplevelser. inde i landet venter der også gode oplevelser med fredelige skove og bjerge.Desuden spiser man skøn fisk og skaldyr på disse kanter. 

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra København til Faro. 

 

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.750 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c).  


Priser
Fra 6.930 kr. pr. person med 7 nætter i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips og ideer til udflugter.

 

Overnatning
To nætter på hotel*** i Faro
Tre nætter på hotel**** i Sagres (det vestligste punkt på Algarvekysten).
To nætter i ferielejlighed i landsby.

 

 

Rejsen indledes på et dejligt hotel i Faro. Med to nætter her er der tid til at nyde den charmerende ældre bydel med de hvide huse og kirkerne. Turen går mod vest med ca. 1 ½ times kørsel til Sagres. Med indkvartering i tre nætter på et dejligt hotel helt ude ved kysten er der god tid til at nyde omgivelserne: naturen, havet, fuglene, udsigten fra fyrtårnet mod vest og det gamle fort. Hotellet har egen pool, både ude og inde.
Herefter går turen ca. 30 km mod nord til en hel unik oplevelse: en nedlagt traditionel landsby er genopstået og indrettet med ferielejligheder. her er fred og ro og tilmed godt udgangspunkt for naturoplevelser: skovene, bjergene og kysten. Efter to nætter her går rejsen retur til Faro.

 

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • hvad lægger du vægt på?

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage ?

  • afrejseby i Danmark

  • bil eller off. transport