Algarvekysten, vandring

Du kan på denne vandring komme ud til den vestligste del af Algarvekysten, hvor masseturismen endnu ikke har sat sine spor. Fra Sagres løber der stier og ruter mod øst og nord. Her kan man opleve dramatiske klipper, havet, fuglene og det storslåede landskab. Forår og efterår er perfekter tidspunkter at vandre på, hvor fugletrækket er på sit højeste, og det normalt er lunt og godt vandrevejr. 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der direkte fly fra København til Faro. 
 

Billeje

Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.750 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c).  


Priser

Fra 5.930 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

 

Overnatning

To nætter i Sagres, en nat i Vila do Obispo, to nætter i Pedralva og én nat afslutningsvis i Faro. Værelserne har eget bad og toilet.

I Faro afhentes lejebilen og turen går mod vest med ca. 1 ½ times kørsel til Sagres. Med indkvartering i to nætter på et dejligt hotel helt ude ved kysten er der god tid til at nyde omgivelserne: naturen, havet, fuglene, udsigten fra fyrtårnet mod vest og det gamle fort. Hotellet har egen pool, både ude og inde.

 

Herefter går turen ad Rota Vicentina med en vandring på 15 km mod nord gennem det skønne og fredfyldte landskab. Natten tilbringes på et godt hotel i landsbyen Vila do Bispo. Også her har hotellet egen pool.

 

Næste dag går turen videre gennem landskabet til landsbyen Pedralva. Her tilbringes to nætter på hotellet, der ligger fredfyldt midt i naturen. Denne landsby var næsten uddød, da projektet med at indrette hotellet i flere af landsbyens huse blev indledt.

 

Fra Pedralva er der en ekstra dag til at vandre ad stien inden rejsen går retur til Faro. Her tilbringes den sidste nat på et dejligt hotel lige ved byens marina. 

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • hvor langt vil du vandre

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage 

  • afrejseby i Danmark

  • bil eller off. transport