REJS SELV I ANDALUSIEN

På 8 dage kan man få et rigtig godt indtryk af Andalusien. Vi har lavet rejseruten, så den bringer jer omkring de vigtigste monumenter i området. Vi har også indlagt en dag i en lille hvid landsby, der er så karakteristisk for området. Her kommer man tæt på den traditionelle andalusiske livsform.

 

Rejsen kan foretages hele året, og vi finder de billigste fly for dig samt lejer den bedste bil til rejsen. Vore gæster får altid de gode værelser, da vi har et langt og godt samarbejde med vore partnere. Et ekstra plus, når det drejer sig om din ferie. 

Har du god tid og kan tage yderligere rejsedage, har vi mange input og ideer.

Vi kan anbefale agro-turisme, boutique-hoteller og by-hoteller. Eller en blanding heraf. Send os en mail med dine ønsker!

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra Aalborg og København.

 

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.500 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Peugeot 207, 4drs med a/c).

 

Priser fra
7.150 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly DK- Malaga t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

 

Overnatning
1 nat i en hvid landsby, 3 nætter ved Sevilla, 1 nat i Cordoba, 2 nætter i Granada. Alle vore hoteller er af en god turistklasse standard, med eget bad og toilet på værelset. Hotellerne har spansk charme og er godt placeret.

ANDALUSIEN RUNDTUR I 8 DAGE

Vi foreslår, at rejsen indledes med at køre mod nordvest fra Malaga og op i bjergene omkring de mange smukke hvide landsbyer. Efter vores mening er de smukkeste byer i området, Zahara de la Sierra og Grazalema.

 

Med et ophold på et flot beliggende hotel i Zahara de la Sierra, er der gode muligheder for at tage udflugter til bl.a. Ronda og Grazalema.

 

Herfra går turen videre til Sevilla med indlogering på en finca (en landejendom), 10 km udenfor byen. Herfra kan man hurtigt køre til bymidten og nyde Sevilla by, domkirken med Columbus' grav, det charmerende Santa Cruz kvarter, se flamenco og besøge det kongelige palads i maurisk stil, Reales Alcáceres.

 

Om aftenen kan man nyde stilheden og roen på fincaen, samt nå en tur i poolen.

 

Dernæst går turen til Cordoba, hvor vi kan anbefale et dejligt hotel lige ved den gamle moské, Mezquitaen. Der bliver tid til at se den store moské samt spadsere rundt i La Judería, det gamle jødiske kvarterer med de smalle gyder og mange butikker og restauranter. Der er også mulighed for at gå i arabisk badstue, en tradition, man har optaget på ny.

 

Så går rejsen videre til Granada med indkvartering på et skønt hotel, der ligger ved blomstermarkedet, lige bag ved domkirken og med udsigt til Alhambra fra tagterrassen. De to dage i byen inkluderer naturligvis et besøg på Alhambra, men der bliver også god tid til at nyde de små pladser og torve, der kendetegner byen.

 

Fra Granada går turen direkte til lufthavnen i Malaga.

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet med afrejse datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • ønsker du den skitserede rejse eller har du special ønsker 

  • afrejse fra

  • bil eller off. transport