REJS SELV I ANDALUSIEN, ØSTLIGE RUTE

Denne rundrejse er for jer, der ønsker meget varierede oplevelser i et overskueligt hjørne af Andalusien. Vi kombinerer det kendte Alhambra og Picasso museet med ophold i mindre byer på landet, øst for Granada.
Her kan man komme tæt på nationalparker og landskaber, som er unikke for denne egn: områder med bløde kalkbakker, hvor man udgraver huler til bolig, mindre arabiske konstruktioner og mange muligheder for at være aktiv i Sierra Nevada bjergene.
I kommer virkelig tæt på det autentiske Andalusien. Rejsen kan gøres på 8 dage, men har I mere tid, kan I med fordel forlænge opholdet på de enkelte lokaliteter - der er nok at opleve!

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der direkte fly fra Aalborg og København.

 

Billeje

Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.500 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Peugeot 207, 4 dr med a/c).

 

Priser

Fra 7.150 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly DK- Malaga t/r, inkl. skatter og afgifter og 20 kg bagage. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips og ideer.

 

Overnatning

2 nætter i Granada, 1 nat i Güejar Sierra, 2 nætter i hulehotel i Guadix, 2 nætter i Malaga. Alle vore hoteller er af en god turistklasse standard, med eget bad og toilet på værelset. Hotellerne har spansk charme og er godt placeret.

Dag 1- 2

Fly fra Danmark (Aalborg/Kastrup/Billund) til Malaga og afhentning af lejebil i lufthavnen. Rundturen begynder med at køre øst på til Granada (ca. 120 km).Indkvartering på et dejligt hotel, der ligger ved blomstermarkedet, lige bag ved domkirken og med udsigt til Alhambra og Sierra Nevada fra tagterrassen. De to dage i byen inkluderer naturligvis et besøg på Alhambra, (særskilt entré), men der bliver også god tid til at nyde de små pladser og torve, der kendetegner byen.

 

Dag 3

Herfra laver vi en afstikker til den lille landsby Güejar Sierra, der kun ligger 10 km udenfor Granada, men hvor man kan få indblik i livet på landet, som det leves i dag. Her er et par barer og nogle butikker og den uomgængelige plaza, hvor alle mødes om aftenen og snakker sammen. Fra det familieejede hotel kan man se op på den nordlige side af Sierra Nevada, hvor mandel- og kirsebærtræer står i blomst om foråret, og hvor man kan stå på ski om vinteren. Der er desuden gode vandre- og cykelmuligheder herfra. Om aftenen kan man nyde det gode landlige køkken samt nå en tur i poolen i sæsonen.

 

Dag 4-5

Dernæst går turen til Guadix (ca. 100 km mod nordøst), som er kendetegnet ved sin smukke renæssance arkitektur og de mange huler i kalkbakkerne. Området omkring byen er nationalpark, så der er rigmulighed for at opleve en enestående natur. I Guadix kan man bo i sin egen hule, fuldt ekviperet med lækre badeværelser, køkken og stue med pejs og soveværelser. Man kan prøve hanggliding, ture i 4w drive biler, bjergklatring, skiløb mm. Her fra er det ligeledes muligt at udforske områdets mange arabiske mindesmærker og se fortet La Calahorra.

 

Dag 6-7

De sidste par dage kan man nyde det milde klima ved Malaga. Her findes en moderne storby med spansk charme, det spændende Picasso museum, Picassos fødested samt det nyåbnede Thyssen-Bornemizca museum. Man kan ligeledes slentre på esplandden, tage til stranden og spise frisk, friteret fisk, Malagas mest kendte lokale ret. Fra byen er der kun 20 min. til lufthavnen.

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

 

  • antal dage/personer
  • flexibilitet med afrejse datoer
  • særlige ønsker, specielle interesser
  • ønsker du den skitserede rejse eller har du special ønsker
  • afrejse fra
  • bil eller off. transport