Latinamerika

Vi er optaget af forbindelsen mellem Spanien og Latinamerika. Vi har rejst i både Mexico, Cuba og Argentina. Det har været fascinerende i de tre lande at opleve, hvordan den spanske kultur transformeres i mødet med de nye betingelser.
Med jævne mellemrum tilbyder vi gerne en gruppetur til enten Mexico, Cuba eller Argentina. Det er ikke hvert år, men når det kan passes ind i forhold til vores øvrige rejser. Kontakt os gerne, hvis du vil skrives op til en grupperejse til en af de tre fantastiske destinationer.

 • Rundrejse i Mexico

  En fantastisk 17 dages rejse, hvor man dels ser de klassiske monumenter, dels kommer ud til Lancandona indianerne, der lever isoleret i junglen mellem Mexico og Guatemala. Rejsen er med halvpension og alle udflugter betalt.

  • Pris: Vejl. kr. 22.930
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Cuba Con Amor

  En fantastisk 14 dages rejse, hvor man oplever alle aspekter af landet: byerne, naturen, folkelivet, kulturen....

  • Pris: Vejl. kr. 26.530
  Se rejse
 • Argentina

  14 dages rundrejse, hvor der bliver mulighed for at opleve både naturen og storbyen: hvaler, tango, vandfald, pingviner, store bøffer, rødvin....

  • Pris: Vejl. kr. 29.930
  Se rejse

Vore gæster på den første rejse til Cuba skriver

Supergode hoteller og casas particulares. Maden var generelt rigtig god, fordi I havde været gode til at finde nogle superspændende steder. Derfor blev det til meget mere end en fantasiforladt variation over ris og kylling og kylling og ris. Stor ros til jer! Det eneste sted, hvor maden måske var mere på det jævne, var på hotel Hanabanilla. Stor tak til Granada kulturrejser og til Pia for en veltilrettelagt og uforglemmelig tur!
Ellen Ravn

Buenos Aires

Ekstra feriedage

Bemærk, at det altid er muligt at forlænge rejsen i forbindelse med en af vore grupperejser. Hvis du ønsker det, kan du ankomme tidligere, tage senere hjem, eller måske selv bestille fly og blot deltage i gruppens program. Kontakt os og hør nærmere.