Fakta om rejsen

  • Ledige pladser

Tidsrum: 29.1. - 5.2. 2022. 

Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr.

Fly: Direkte fly med Vueling fra Kastrup til Palma de Mallorca t/r.

Afrejse fra Kastrup kl. 17.25. med ankomst til Palma de Mallorca kl. 20.30.

Hjemrejse fra Palma de Mallorca kl. 13.35 med ankomst til Kastrup kl. 16.45.

Prisen inkluderer: Fly, skatter og afgifter, 7 nætter på gode, lokale hoteller i dobbeltværelse med halvpension og drikkevarer, entreer og guide samt kørsel i egen bus. Prisen er inklusiv bidrag til Rejsegarantifonden, der er forhøjet til 150 kr. grundet COVID-19.

Det kulinariske aspekt er hos os en vigtig del af rejsen. Vi lægger vægt på gode lokale måltider, der afspejler den egn, vi befinder os i.

10.050 kr.


Bestil rejseMANDELTUR TIL MALLORCA

 

Der er mange gode grunde til at besøge Mallorca, ikke mindst i det tidlige forår, hvor mandeltræerne står i fuldt flor i lavlandet.

På denne dejlige forårstur ønsker vi at vise øens store variation. Her findes små hyggelige fiskerbyer, barske bjerge, charmerende landsbyer - og så er der jo også hovedbyen Palma de Mallorca, som bestemt er værd at besøge.

For at få variationen rigtigt under huden har vi tilmed valgt tre meget forskellige hoteller til rejsen: et charmerende hotel ved kysten, et gammelt kloster i bjergene og et stilfuldt hotel i Palma. Velkommen til Mallorca!

 

Tryk på de følgende faneblade og læs mere, plus se billeder fra rejsen herunder.

 Mandeltur til Mallorca, 29.1. - 5.2. 2022

Dag 1
Afrejse fra Kastrup med direkte fly til Palma de Mallorca. Transfer til hotellet i Porto Colom, en mindre fiskerby på østsiden af øen. På vores vej kommer vi igennem den centrale del af øen med de frodige marker og kører op til bjerget Puig de Randa, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele øen. Her får vi frokost på egen hånd, inden vi kører til hotellet, hvor vi skal bo de første tre nætter. Om eftermiddagen går vi en tur sammen langs havet, får et indtryk af byen og spiser middag sammen.

Dag 2
Denne dag skal nordøstkysten udforskes. Vi skal på en lille vandretur langs den barske klippekyst ved Artá, hvor vi nyder den vilde natur og det brusende hav. Vi finder frokost på egen hånd i den charmerende by Artá og kan opleve udsigten over nordøen fra den højtbeliggende arabiske borg med tilhørende kirke. På vej tilbage stopper vi i Porto Cristo, den tredje af de mindre fiskerbyer på østsiden. Fælles middag på hotellet.

Dag 3
Om mandagen er der et dejligt marked i Manacor, som vi vil besøge. Her sælges frugt og grønt, mandler fra øen samt tøj og sko. Vi fortsætter til den sydlige del af øen og stopper ved en af egnens smukkeste kystbyer, Cala Figuera. Naturhavnen ligger dramatisk i den snævre bugt. Her ligger fiskerbåde og lystbåde side om side. Vi går en tur i byen, hvor der også bliver tid til en kaffepause. Herefter besøger vi nationalparken Cala Mondragó med de skønne vige og strande. Vi holder picnic med de indkøbte lækkerier fra markedet og går en kortere tur, ca. 2 km langs kysten med udsigt til havet. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Porto Colom med et stop i Porto Pedro. Her boede Jørn Utzon med sin familie i en årrække. Datteren Lin har tegnet en skulptur, der blev rejst ved faderens død i 2008. Efter et kort stop kører vi tilbage til hotellet og spiser middag sammen.

  

Dag 4
Vi forlader nu Porto Colom og kører til øens nordligste punkt, Cap de Formentor, hvorfra der er en fantastisk udsigt til bjergene og det azurblå vand. Der bliver mulighed for at spise frokost på egen hånd ved havet i Port de Pollenca, inden vi kører til den charmerende by Pollenca. Her kan man gå op ad de 365 trin til kapellet, El Calvario. Traditionelt foretog man opstigningen som en bodsvandring. Ved påsketid er der mange tusinde mennesker, der tager denne tur. Sidst på eftermiddagen kører vi op i bjergene Sierra del Tramuntana og bliver indkvarteret på klosteret i Lluc. Fælles middag på klosterkroen.

 

Dag 5
Denne dag er afsat til at nyde stemningen i og omkring klosteret i Lluc og opleve den helt særlige atmosfære ved dette gamle pilgrimsmål med Den sorte Madonna. Vi nyder roen i bjergene, går en tur på den gamle pilgrimssti og hører koret synge. Klostret har desuden et meget spændende museum, der både omhandler arkæologi, religiøs historie og moderne kunst. Desuden kan man besøge den gamle klosterhave. Middag på klosterkroen.

 

Dag 6
Vi forlader klostret og begiver os på en heldagsudflugt til de kendte byer Soller, Puerto de Soller og Valldemossa. Vi vil bl.a. besøge det spændende modernistmuseum i Soller. Desuden skal vi opleve en stemningsfyldt tur i den gamle sporvogn gennem appelsinplantagerne fra Soller til havnen. Her bliver der tid til at spise frokost på egen hånd, inden vi kører videre til Valldemossa og ser nærmere på denne bjergby. Sidst på dagen kører vi til hovedbyen Palma de Mallorca og bliver indkvarteret på et stilfuldt hotel i centrum. Fælles middag på restaurant i Palma.

 

Dag 7
Vores sidste hele dag på rejsen er afsat til at opleve Palma. Vi ser sammen den smukke domkirke med den spændende udsmykning af bl.a. Antoni Gaudí og den lokale kunstner Miquel Barceló. Tæt ved domkirken ligger resterne af de arabiske bade, som vi også skal besøge. Endelig går vi en fælles tur gennem byen, beundrer de smukke modernisthuse, kommer forbi et interessant kunstmuseum og slutter ved markedet, hvor frokosten evt. kan indtages. Eftermiddagen er til egen disposition i Palma. Vi spiser fælles afskedsmiddag på en god restaurant i byen.

 

Dag 8
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvorfra der er afrejse med direkte fly til Kastrup.

Pia Bruun Nielsenundefined

Efter mere end 35 år i Spanien glæder jeg mig til at vise jer ukendte sider af dette fascinerende land. Vi går bag facaden på de fortryllende andalusiske hovedstæder og får et indblik i den periode, da en stor del af den iberiske halvø var underlagt islam. Derfra stammer kongepaladset i Sevilla, den store Moské i Córdoba og Nasride-dynastiets prægtige Alhambra i Granada. På Mallorca går vi tæt på lokallivet i de små fiskerbyer hvor traditionerne endnu trodser turismen. Vi finder ro mellem de tykke mure på det historiske kloster i Lluc, som står i kontrast til Palmas pulserende storbymiljø. Uanset hvilken rejse du vælger dykker vi ned i kulturen og lokalhistorien, alt sammen tilsat gastronomiske fristelser og gode vine undervejs.