Camino

Overvejer du at gå Caminoen? Vi hjælper gerne på vej med hoteller, rutebeskrivelser og praktiske råd. Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af vandringer og kulturrejser til Santiago. Vi har selv rejst og vandret på den franske rute i Spanien mere end 10 gange og foreløbig vandret tre gange på den portugisiske rute. Det er nu også muligt at gå camino vandringer på Mallorca. Læs mere nedenfor. Buen Camino!

 • Caminoen

  Har du altid drømt om at vandre til Santiago de Compostela? Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på en rejse, som passer netop til dine forudsætninger og behov.

  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Caminho Português

  Vi kan varmt anbefale en vandring ad Caminho Português. Her er der mulighed for at opleve roen, det grønne landskab og tilmed møde en række venlige mennesker på din vej.

  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Camino vandring i Tramuntana bjergene

  Mallorca er en ideel ø at vandre på. Der er Tramuntana bjergene mod vest, med fint afmærkede stier, små bjerglandsbyer, hyggelige kroer og landhoteller. Der er naturparker i øst, med idylliske bugter til badning, kridhvidt sand og hyggelige fiskerbyer.

  Se rejse Vis foreslåede datoer