FIRMAER OG FORENINGER

Gennem mere end 15 år har vi arrangeret rejser til Spanien og Portugal for forskellige firmaer og foreninger. Vi har kontakterne hele vejen rundt og vil meget gerne aktivere vores lokale netværk, hvad enten det drejer sig om at arrangere en korkoncert i Granada eller en landsbrugsfaglig rejse med besøg hos spanske bønder.

Referencer

Advokatfirmaet Nyborg & Rørdam
Arkitektskolen Århus
Clean-Vent Aps
Dansk Byggeri, Tagdækningssektionen
Dansk Landbrugsrådgivning
Den Almindelige Danske Lægeforening
Gribskovkoret

HK Kommunal, Fagligt Team
Kunstakademiets Arkitektskole
Rambøll A/S
Sorgenfri menighed
Tidsskriftet Sfinx

Spanien eller Portugal

 

Skal jeres firma afholde kursus i udlandet, har vi både mange ideer og kontakter. Spanien og Portugal har hoteller i alle prisklasser med fine mødeforhold.

Desuden har vi et stort netværk og mange muligheder for at lave sociale arrangementer undervejs.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

Priser

Fra 8.000 kr. pr. person
Inklusiv hoteller, halvpension, fly, skatter og afgifter.

Alle vore rejser kan naturligvis konverteres til en rejse for lige netop jeres gruppe eller forening. Rundrejsen i Andalusien med Sevilla, Cordoba og Granada er et naturligt valg, hvis interessen går i retning af forholdet mellem islam, jødedom og kristendom i den spanske middelalder. Storbyerne Barcelona og Madrid har meget at byde på, for ikke at tale om Mallorca og Menorca. Ligeledes er Porto og flodkrydstogt en dejlig måde at lære hinanden bedre at kende. To dage på Douro med god mad og portvin, smuk udsigt og ro. Lissabon med det gamle kvarter og havnefront eller måske Algarve kysten med fri natur og små idylliske landsbyer….? Prøv os!

Højskole formen.

 

Vi kan tilbyde højskole ophold både i Spanien og i Portugal som udgangspunkt for en uges højskole med morgensang, foredrag, udflugter og hyggeligt samvær. I Andalusien står valget mellem en renoveret olivengård i bjergene ved Granada eller et charmerende hacienda-hotel i en hvid landsby ved Sevilla. Begge steder kan man nyde roen og omgivelserne, blive grundigt introduceret til historien og herefter tage på opdagelse på egnen.

Ved Barcelona kan vi invitere indenfor på et dejligt hotel i vinområdet Penedés, med et super køkken, gode vine og en spændende problematik omkring selvstændighed eller ej.

Nord for Porto kan vi byde på moderne historie, besøg i nationalparker, portvin og et kig indenfor hos en dansk-portugisisk familie.

 

Vi har arbejdet og levet på Ry Højskole i 15 år, så for os har det været en drøm at kombinere den danske højskoletradition med sydlansk kultur.

Foreningen JCC har arrangeret en kulturrejse til Spanien i perioden 10.-21. juni 2015 (51 deltagere). Formålet med rejsen var bl.a. at besøge byerne Cordoba, Granada, Sevilla, Madrid, Toledo og Segovia.

Som teknisk arrangør har vi brugt Granada Kulturrejser og vores guide på hele rejsen var Henrik Kidmose.
Under planlægningen af rejsen var Granada Kulturrejser en glimrende sparringspartner, og de gjorde sig store anstrengelser for at opfylde alle vores ønsker.
Vores guide Henrik var enestående. Udover at være meget professionel som guide,besidder Henrik en enorm viden om Spaniens historie, kultur og generelle forhold, hvilket blev formidlet både på dansk og engelsk (nogle fra gruppen kom fra USA og Canada) på en meget fin måde.
Der er meget stor tilfredshed med rejsen hos alle deltagere, hvilket utvivlsomt skyldes vores guide Henriks store indsats for, at alt skulle fungere og ikke mindst hans personlige egenskaber som venlighed, tålmodighed og imødekommenhed.

På vegne af JCC
Natan Dammas