Marrakech og ørkenen

Marrakech er byen for alle aldre!

Her er markeder at gå på opdagelse i for de købelystne: alt fra krydderier og arganolie til stoffer, sko og messinglamper. Men man kan også blive udsat for larmende musik, slanger og snegle. Man kan komme til Fantasia, med hestevæddeløb, spændende mad og aftenunderholdning, eller slappe af med et helsebringende ophold på hammam.

 

Fra Marrakech kan man lave udflugter op i Atlasbjergene og tage en vandretur med guide oppe i de smukke bjerge og siden slutte af med en frokost hos en lokal gæstgiver.

Man kan også vælge at komme på en kamelridetur i Palmeoasen, nord for byen. Her oplever man de sindige dyr, hører om deres pleje og pasning, og slutter af med myntethe og arabiske kager.

Bor man på riad kan man dér bestille den lokale, smagfulde mad og blive orienteret om de forskellige muligheder, byen byder på.

 

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der direkte fly til Marrakech fra København. Eller man kan flyve med  Royal Air Maroc via Casablanca til Marrakech.

 

Billeje

Vi anbefaler ikke at have bil her, da trafikken er kaotisk og taxaer billige. 

 

Højsæsons priser fra

7.230 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly DK- Marrakech t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips og ideer.

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse med familien til Marrakech, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage? 

  • afrejseby

  • Familieferie til Marrakech området