Mexico

Mexico er et fantastisk rejseland. Her er Mexico City med storslåede monumenter og et myldrende liv. Her er den rige indianske kultur og de mange imponerende levn fra fortiden. Her er det azurblå Caribiske Hav og ægte tropestemning. Mexico skuffer ikke, og vi har kontakterne, der kan skabe en uforglemmelig rejse.

 

Vi fraråder, at man rejser til den nordligste del af Mexico. Ved de historiske monumenter og i den del af landet, hvor vi tilbyder rejser, er der stor fokus på turisternes sikkerhed. Vi holder os løbende opdateret om udviklingen i landet og løber naturligvis ingen risiko på vore gæsters vegne.

 

Vi har en række kontakter i landet og kan tilbyde enten rejse med personlig guide eller rejse i egen bil. Ruten kan være den klassiske rundrejse fra Mexico City til det Caraibiske hav, eller modsat; men vi kan også foreslå alternative ruter med fokus på indiansk kultur, kolonistilen i områderne omkring Mexico City eller andet.

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Der er daglig afrejse med KLM, British Airways og Iberia fra Billund og Kastrup.

 

Priser

Fra 15.000 kr pr person i dobbeltværelse for 14 dage på unikke hoteller, hvor der oftest er have og pool, og central beliggenhed, 1/4 pension. Fly t/r, skatter og afgifter, fyldigt materiale om stederne, tips og ideer.

 

Helbred

Desuden skal man inden rejsen foretage de nødvendige vaccinationer mod difteri, stivkrampe og hepatitis A. I visse dele af Mexico skal man desuden undersøge risikoen for malaria angreb.
Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller se mere på: www.ssi.dk. Rejseforsikring er obligatorisk og kan tegnes gennem Granada Kulturrejser ved tilmeldingen.  

Øvrigt

Drikkepenge: på restauranter 15%, på hoteller 1 dollar pr. person pr. dag, vaccinationer, malariatabletter, ESTA ansøgning hvis rejsen går via USA, rejseforsikring.

Vi anbefaler, at man afsætter mindst 14 dage til at opleve Mexico.

 

Vi vil foreslå en kombination af 5-6 dage i hovedstaden Mexico City efterfulgt af en 5-6 dages afslapning ved det Caribiske hav.

 

Forslag til program

Dag 1: afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico City. Afhentning i lufthavnen, kørsel til centralt beliggende hotel og indkvartering.

 

Dag 2: afhentning på hotellet og udflugt til Guadalupe Basilikaen, mexicanernes allerstørste valfartssted for Jomfruen af Guadaluope og siden videre nordpå til Teotihuacan, Sol- og Månepyramiderne.

 

Dag 3: afhentning på hotellet og siden guidet besøg på det antropologiske museum, hvor alle de indianske folk bliver beskrevet. Museet er storslået og giver en god baggrund for at forstå de enkelte kulturer, man senere på rejsen vil opleve.

 

Dag 4: afhentning på hotellet og besøg i Coyoacan, et mere velstående kvarter syd for byen. Her er der smukke huse og parkanlæg. Her ligger også Frida Kahlos Blå Hus, der nu er indrettet som museum. Som afslutning kører man videre ud til Xochimilco, de flydende haver. Her kan man sejle på vandet i gondol-agtige små både, spise og høre musik fra de omkringsejlende bands.

 

Dag 5: afhentning på hotellet og besøg i midtbyen: den store plads Zocaloen med det mexicanske flag i midten, National Paladset med kunstneren Diego Riveras murmalerier med motiver fra Mexicos historie, katedralen og Templo Mayor, hvor toltekerne havde deres største rituelle plads.

 

Dag 6: med fly fra Mexico City til Cancun på Yucatan halvøen. Tranfers til resort beliggende ved det turkisblå Caribiske Hav. Indkvartering på hotellet og informationer vedrørende all inclusive systemet.

 

Dag 7 -13: på hotellet, hvor man kan booke sig op til flere udflugter, bl.a. Chichen Itzá eller Uxmal fra Maya-kulturen. Man kan tage en dagsudflugt til den hvide by Merida, eller man tage ned ad kysten til Tulum, der både har et arkæologisk område og et tema-vandland, Xel-Ha. Desuden kan man reservere plads til golf, dykning og meget andet.

 

Afrejse sidst på dag 13 fra Cancun, ankomst Danmark dag 14.

 

Dagene i Mexico City er med egen guide og chauffør, og der er inkluderet transfers mellem lufthavn og hotel. Man kan valgfrit vælge det antal dage, der passer bedst. Vi laver altid et helt personligt program for vore kunder.

 

Vil man udforske området mellem Mexico City og Yucatan med bl.a. Oaxaca og San Cristobal, laver vi gerne et tilbud, både med egen chauffør eller med hjælp til og fra offentlige busser.

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

 

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage 

  • afrejseby

  • bil eller off. transport