Alentejo

Kun godt en times kørsel fra hovedstaden Lissabon ligger regionen Alentejo, som en næsten ukendt og fascinerende destination, uberørt af masseturismen. Her er store åbne vidder, her er stilhed og ro, og her er oprindelige hvide landsbyer. Om aftenen og natten kan man tilmed nyde stjernevrimlen over Alentejo.

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra København til Faro og til Lissabon. 

 

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 2.000 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c).  


Priser
Fra 7.930 kr. pr. person med 7 nætter i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips og ideer til udflugter.

 

Overnatning
To nætter på hotel*** i Mértola
Tre nætter på hotel*** i Évora.
To nætter på hotel*** i Portalegre

 

 

Rejsen indledes med to nætter i Mértola, som er en interessant og smuk by, der historisk set har haft stor betydning. Herfra er der mulighed for at tage på flere udflugter og opleve bl.a. et storslået vandfald og naturparker. De følgende tre nætter tilbringes i Évora, hvis bymidte er UNESCO monument. Her er mange levn fra især den romerske periode, og på egnen er der rig mulighed for at besøge vingårde, olivenmøller samt sejle på Alqueva-søen. Rejsen afsluttes med to nætter i Portalegre, der også er en dejlig by med bl.a. et velbevaret fort og mange historiske monumenter. Her er det oplagt at tage på tur til Portugals højest beliggende landsby Marvão, men der ligger også mange naturoplevelser tæt på. Ja, Alentejo har meget at byde på!!

 

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • hvad lægger du vægt på?

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage ?

  • afrejseby i Danmark

  • bil eller off. transport

Se en kort film fra Alentejo her