BARCELONA

I centrum af Barcelona kan vi anbefale at bruge et godt turistklasse hotel tæt ved Ramblaen og Liceu teatret. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der direkte fly fra Kastrup, Billund  og Ålborg.

 

Billeje

Er man kun i Barcelona by, er det ikke nødvendigt med bil. Der er mange gode transport muligheder i byen (metro, busser og lokaltog).

 

Priser

Fra 7.050 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly DK - Barcelona t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips og ideer.

 

Overnatning

Alle vore hoteller er af en god turistklasse standard med eget bad og toilet på værelset. Hotellerne har spansk charme og er godt placeret.

 

 

Centrum

Det gotiske kvarter, Barrio Gótico, er spændende at spadsere rundt i, her ligger Picasso's fødested, nu museum. I samme område ligger domkirken, adelspaladser og flotte torve.

 

Ramblaen krydser man tit og her er rigtig hyggeligt med fortovscafeer, gadeoptræden og masser af mennesker. Desuden kan vi anbefale at se Gaudís huse, specielt de to på Passeig De Gracia lige nord for Plaza Cataluña samt Güell Parken. Den Ufuldendte Kirke, La Sagrada Familia, skal selvfølgelig også beses. Man kan med stor fordel købe et turkort til turbussen, der tager én rundt i byen. Der findes både en rød, nordlig rute samt en blå, sydlig. Her kan man springe af eller på som man vil, og kommer på denne måde hurtigt til de spændende steder i byen. Desuden medfølger et rabathæfte, med reduktioner til de fleste seværdigheder.

 

Udenfor centrum

Det er sjovt at tage kædebanen op til Monte Tibidabo i den nordlige del af byen, hvorfra man får en skøn udsigt over Barcelona by.

 

Fra den imponerende Plaza España er der adgang til Mont Juic bjerget, med MNAC, museum for catalansk kunst, Miró museet, det olympiske stadion og den spanske landsby med huse fra hele landet. En Omnimax, 3D biograf, ligger nede ved vandet, og i Ciutadella Parken kan man også besøge den zoologiske have med verdens eneste albino orangutang.

 

Har man lyst til en længere tur udenfor byen, op i bjergene, anbefales det at tage toget fra Plaza España til Montserrat. Der er forbindelse med toget til en svævebane det sidste stykke. Her befinder den catalanske skytshelgeninde, den sorte Madonna, sig. Kl. 13.00 hver dag synger det berømte drengekor til hendes ære.

 

 

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage 

  • afrejseby

  • bil eller off. transport