Mallorca og Menorca

Mallorca og Menorca er skønne øer med en varieret natur og gode muligheder for både vandring og afslapning.

Mallorca er omtrent på størrelse med Fyn. På et begrænset areal findes smukke strande, fredelige fiskerbyer mod øst, charmerende byer med kunsthåndværk og gode restauranter og et frodigt lavland med frugttræer og grøntsager. Endelig ligger Tramuntana-bjergene mod nordvest og giver gode muligheder for vandring. Vi har arrangeret en række vandreture i bjergene og har desuden et grundigt kendskab til hele øen i kraft af vores mange grupperejser til Mallorca.

Menorca er en lille ø med sin helt egen atmosfære.Her kan man opsøge de fredelige strande mod syd med det skønneste azurblå vand kaldet ”calas”. I hver sin ende af øen ligger de to charmerende byer, Mahon og Ciutadella, med mange mindre butikker og gode markeder, hvor især de lokale oste og pølser kan anbefales. Mod nord ligger Fornells, en fredelig lille by ved vandet, hvor vi samarbejder med et godt hotel. Endelig er der en vandrerute, Cami de de Cavalls, der løber hele øen rundt langs kysten.

 • Mallorca - øen rundt

  Mallorca kan tilbyde alle former for overnatning: eget hus på landet, 5 stjernede hoteller i byen, hyggelige kroer, klostre og eksklusive badehoteller.

  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Camino vandring i Tramuntana bjergene

  Mallorca er en ideel ø at vandre på. Der er Tramuntana bjergene mod vest, med fint afmærkede stier, små bjerglandsbyer, hyggelige kroer og landhoteller. Der er naturparker i øst, med idylliske bugter til badning, kridhvidt sand og hyggelige fiskerbyer.

  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Menorca

  Menorca er en dejlig fredelig ø med gode muligheder for både afslapning og vandring.

  Se rejse Vis foreslåede datoer