NORDSPANIEN

Nordspanien spænder vidt: 
Mod vest ligger Galicien med pilgrimsbyen Santiago de Compostela, varierede grønne landskaber med små landbrug, dramatisk klippekyst og traditionelle fiskerbyer. Læg hertil skøn mad med friske fisk, skaldyr og dejlige hvidvine.
Herefter følger Det Grønne Spanien, som omfatter regionerne Asturien og Cantabrien. Kysten er også her en oplevelse med både klipper og sandstrande. Desuden ligger bjergene inde i landet og frister med naturparker og bjergbyer med gode oste og pølser. Her er ikke mange turister, men meget at opleve!
Mod øst ligger Baskerlandet, hvor Bilbao naturligt nok påkalder sig opmærksomhed. Guggenheim er et "must", men byen byder også på hyggelige gamle gader, moderne design og storslået gastronomi. Baskerlandet er meget mere: San Sebastian med den smukke bystrand og elegancen, Gernica med parlamentet og den dramatiske historie, de små bodegaer som byder på den delikate hvidvin kaldet "txakoli" og m.m.

 

 • Galicien

  Grønne landskaber, fredelige landsbyer, god hvidvin, frisk fisk og skaldyr, kan opleves i Galicien. Oplev pilgrimsbyen Santiago de Compostela og alt det andet, dette fascinerende hjørne af Spanien kan byde på.

  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Det Grønne Spanien

  Vi kan absolut anbefale en rejse til den spanske nordkyst, hvor naturen er betagende, der er god plads og tilmed moderate temperaturer om sommeren!

  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Bilbao og Baskerlandet

  Bilbao ligger centralt i Baskerlandet, og man kan på kort tid nå langt ind i bjergene, til kysten og til San Sebastian.

  Se rejse Vis foreslåede datoer