Det Grønne Spanien

Vi vil gerne slå et slag for, at dette charmerende og smukke hjørne af Spanien får langt flere besøgende.
Mod vest ligger Asturien. Hovedbyen her hedder Oviedo og rummer en fornem bymidte. Tæt herved finder man imponerende præ-romansk kirkearkitektur omgivet af Guds grønne natur. Herfra er det også muligt at tage op i bjergene til nationalparken Picos de Europa, hvor man kan vandre i de storslåede omgivelser i dagevis.

Længere mod øst befinder sig Cantabrien med hovedstaden Santander, der er omgivet af smukke sandstrande og har flot udsigt til bjergene. Tæt herved ligger Santillana del Mar med skønne gamle huse og en romantisk stemning. Et par kilometer uden for byen ligger det kendte hulemuseum Altamira.

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der flyforbindelse til Oviedo.

 

Billeje

Priser fra 1.700 kr. (model Citroen C3) for en uges leje.

 

Priser

Fra 7.650 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Vi kan tilbyde en tilsvarende pris for leje af ferielejlighed/hus ved to personer og en laverere pris ved flere personer.

 

Kontakt os gerne og få et konkret tilbud. Mulighederne er mange.

 

 

 

 

 

 

 

DET GRØNNE SPANIEN REJSEFORSLAG 8 DAGE

Vi foreslår at begynde denne rejse i Oviedo, Asturien. Her er der både nogle fantastiske monumenter fra den tidlige kristne periode (8.årh.), en enestående smuk natur med bademuligheder samt kulinariske specialiteter at opleve.

 

Videre mod øst ligger Picos de Europa bjergene. Her finder man en fascinerende natur med bjerge og græsenge, klare bjergsøer, og ørne, falke, gribbe og musvåger. Ideelt til en vandretur. I byen Covadonga bliver man modtaget med historien om den kristne generobring, der begyndte her i 722 og endte med Granadas fald i 1492. Oplev stedet om natten, hvor ravnene skriger og uglerne tuder!

 

Nu går rejsen ned til havet, til Comillas og Santillana del Mar. I Comillas kan man besøge et slot, tegnet af Gaudi og gå tur i den lille park. Santillana del Mar er udnævnt til én af Spaniens smukkeste landsbyer, med bindingsværkshuse, små brostensbelagte gader og en meget smuk romansk kirke med kloster. Rigtig mange spaniere kommer forbi om dagen, men om aftenen er der stille, og man får et enestående indtryk af den rige middelalder.

 

Rejsen sluttes af med et par dage i Bilbao. Her er der innovativ kunst at opleve på Guggenheim museet, mondæne forretninger i centrum at shoppe i og udfordrende restauranter at bespise.

 

Hjemrejse er fra Bilbao.

 

Har man flere dage til rådighed kan vi varmt anbefale Santander og San Sebastian!

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage 

  • afrejseby

  • bil eller off. transport