På 8 dage kan man få et rigtig godt indtryk af Andalusien. Vi har lavet rejseruten, så den bringer jer omkring de vigtigste monumenter i området. Vi har også indlagt en dag i en lille hvid landsby, der er så karakteristisk for området. Her kommer man tæt på den traditionelle andalusiske livsform.

Rejsen kan foretages hele året, og vi finder de billigste fly for dig samt lejer den bedste bil til rejsen. Vore gæster får altid de gode værelser, da vi har et langt og godt samarbejde med vore partnere. Et ekstra plus, når det drejer sig om din ferie. 

Har du god tid og kan tage yderligere rejsedage, har vi mange input og ideer.

Vi kan anbefale agro-turisme, boutique-hoteller og by-hoteller. Eller en blanding heraf. 

Alhambra Løvegården Plaza De La Alianza, Sevilla

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra Aalborg og København og i sommer halvåret fra Billund til Malaga.

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.700 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Peugeot 207, 4drs med a/c).

Priser fra
9.050 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly DK- Malaga t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Overnatning - forslag
1 nat i en hvid landsby, 3 nætter ved Sevilla, 1 nat i Cordoba, 2 nætter i Granada. Alle vore hoteller er af en god turistklasse standard, med eget bad og toilet på værelset. Hotellerne har spansk charme og er godt placeret.

Kontakt os

Friske Grøntsager Sevilla Patio Doncell Cordoba La Mezquita

Kunne du måske tænke dig at komme med på en rundrejse med rejseleder?

Salamanca

Den Spanske Sølvrute 4. - 14. 9.

Tag med på en fascinerende rejse via Sølvruten fra syd til nord i Spanien og få store oplevelser undervejs: natur, historie og kultur. Rejsen bevæger sig gennem egne af Spanien, hvor meget få turister kommer.
Se rejse
20231226 172640

Fra havet til bjergene, en kulturel og kulinarisk rejse langs Ebro floden, 20.-27.10

Tag med på en enestående rejse langs Ebro-floden: rismarker, muslingebanker, Michelin stjerne restauranter og to dage i Valencia. Alt dette på 8 dage.
Se rejse