Det er et sandt eventyr at rejse i Marokko. Her er oplevelser for alle sanser: liflige dufte af friskstegt kød, markeder med krydderier og smukke stoffer, jonglører og gøglere, et broget og overvældede liv på gader og stræder. Læg hertil en smuk og varieret natur med bjerge, oaser og store ørkenområder.

Det er ikke forbundet med nogen speciel fare at rejse i landet: vejene er fine, busdriften er sikker, og man kan leje biler (med eller uden fører) uden problemer.
Som dansker skal man ikke have visum, kun udfylde indrejsepapirer i lufthavnen. Norwegian har direkte fly fra København til Marrakech flere gange om ugen.

I Marokko kan man bo både på hoteller og de mere privatejede Riads. Vælger man at bo på en riad, får man på nærmeste hold indblik i den marokkanske kultur med gæstfrihed og madoplevelser. Man flytter ind i en privatbolig med kun få værelser. Ofte er de udstyret med en hammam, så man kan bade og få massage efter en lang dag i byen. Der er riads i de fleste større byer i landet.

Er man til mere oplevelseprægede rejser, kan vi arrangere en rundrejse fra Marrakech eller Fez ud til ørkenområdet i den østlige del af landet, ved byen Merzouga. Her kan man ride på kameler, sove i ørkenhotel og komme tæt på beduinerne. Vi kan også arrangere overnatning i ørkenen! På sådanne ture har man egen chauffør og guide.

Vi kan med vores kontakter sammensætte en uforglemmelig rejse, hvor man kan opleve den marokkanske kultur i al sin mangfoldighed.

IMG 20181109 091209

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Afrejse fra København til Marrakech flere gange ugentligt.

Billeje
Mens man bor i Marrakech eller Agadir har man ikke brug for bil. Man kan komme til Essaouira med bus eller grandtaxi. Billeje tre dage koster fra 1478 kr. inkl. selvrisikoforsikring (type Citroen Saxo 2 dr).

Priser
Fra 9.150 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly København - Marrakech, inkl. skatter og afgifter samt 23 kg bagage. Bidrag til Rejsegarantifonden, samt tips og ideer.

 

Overnatning - forslag
5 nætter i Riad i Marrakech, to nætter i Riad i Essaouira. Alle Riads ligger meget centralt placeret i medinaerne, og alle værelser har eget bad og toilet. Der er adgang til have, oftest med splash pool og solterrasse.

Helbred
Desuden skal man inden rejsen foretage de nødvendige vaccinationer mod difteri, stivkrampe og hepatitis A. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller se mere på: www.ssi.dk. Rejseforsikring er obligatorisk. 

IMG 20181102 170924

Kontakt os