GRANADA KULTURREJSER -
Rejser med indsigt og engagement

Granada Kulturrejser blev grundlagt i år 2000, hvor Pia Köllner og Henrik Kidmose i en periode var bosat i byen Granada i Andalusien (heraf navnet!). Bureauet blev officielt åbnet i år 2001 og havde i starten næsten udelukkende fokus på Andalusien. Herfra er Granada Kulturrejser vokset, så vi nu kan tilbyde rejser til Spanien, Portugal, Italien, Marokko, Latinamerika samt Sverige og Danmark.

Udgangspunktet for rejserne er vores egen begejstring for rejsemålene og indsigten i kulturen og historien. Vi er selv rejseledere på en del af rejserne, men benytter desuden kompetente rejseledere, som har en omfattende viden om alle aspekter af landet: de aktuelle politiske forhold, historien, kulturen, dagligdagen, maden, traditionerne. Det er vigtigt for os at give vores gæster en reel indsigt i landets forhold og ikke kun præsentere den turistede overflade.

Vores grupperejser har normalt mellem 10 og 30 deltagere, både par og enkeltrejsende. Har man mere lyst til at opleve landet på egen hånd, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en individuel rejse med fly, billeje og hoteller. Endelig arrangerer vi også firmarejser, hvor vi trækker på vores omfattende netværk. 

Fuld Størrelse P & H