Velkommen til vores dejlige landhus i udkanten af Cómpeta, kun godt en times kørsel fra lufthavnen i Malaga. Huset er en gammel landejendom, en finca, som er blevet grundigt renoveret og tilsat hjemlig skandinavisk atmosfære.

Adgang til huset foregår via en hyggelig lukket gård med vinranker. Huset består i grundplan af en stue med brændeovn, et moderne køkken, et bryggers, to soveværelser samt et badeværelse. Desuden er der på første sal yderligere et soveværelse, et badeværelse og et kontor med sovesofa. Fra kontoret er der adgang til en dejlig solterrasse med skøn udsigt til det omkringliggende landskab.

5

Huset er udstyret med trådløs adgang til internettet og alle moderne bekvemmeligheder. På den 1.500 kvadratmeter store grund befinder sig desuden privat pool, garage samt et væld af blomster og planter.

De nære omgivelser er frodige og præget af de mange terrasser, hvor der især dyrkes vin, figen og oliven. Udsigten er fantastisk og mod syd kan man i klart vejr se Middelhavet og endda Afrikas kyst. Tættere på kan man se flere af de hvide landsbyer med Cómpeta som den nærmeste (fem minutters kørsel via asfaltvejen).

Henvendelse for booking: kulturrejser@granada.dk eller tlf. +4523920394

Huset er til 6 personer med mulighed for yderligere 2 personer på sovesofa.

4
DSC0554 3 DSC0347 DSC0364
8 DSC0618 DSC0659