Vi leverer vi en udførlig insider guide med anbefalinger af udflugtsmål, attraktioner og restauranter undervejs. 

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der fly fra København til Porto direkte.

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.500 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c). Bilen afhentes og afleveres i Porto.

 

Priser
Fra 7.850 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Portugal Vin18

Rejseforslag

Rejsen indledes i Porto med tre nætter på et godt hotel tæt ved floden. Herfra er det muligt at opleve livet ved den livlige Ribeira-kaj, evt. sejle på floden samt se de mange interessante bygninger i bymidten: kirkerne, cafeerne og nok verdens smukkeste boghandel. Der er også tid til at opleve det nye musikhus, Casa da Música, samt besøge det spændende moderne kunstmuseum, der i dag er det mest besøgte museum i landet. Efter disse dage i storbyen går rejsen ind i landet, hvor der også venter store oplevelser: Guimaräes med den velbevarede bymidte fra middelalderen og borgen, Barcelos med kunsthåndværk og smuk beliggenhed samt Braga med domkirken, det religiøse liv og de imponerende huse i barok-stil. Endelig anbefaler vi også et besøg i den livlige by Ponte de Lima, som ligger på den portugisiske pilgrimsrute til Santiago de Compostela.

Mulighederne for overnatning inde i landet er utallige. Vi kan tilbyde hoteller placeret centralt i de enkelte byer, men vi kan også foreslå de såkaldte "solares", som er herskabelige huse indrettet som små hoteller, ofte kun med nogle få værelser. Det er en smule dyrere at overnatte på disse steder, men det er også en helt særlig oplevelse nærmest at flytte ind i disse private hjem, hvor man for alvor kan mærke historiens vingesus.

64240015

Kontakt os

Vil du hellere rejse sammen med andre?

Portugal Vin9

Portugal: Vin & Vandring 29.8 - 5.9.

Velkommen til en aktiv sensommerrejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskab i Portugals tre store distrikter: Douro, Dão og Vinho Verde.
Se rejse
Monument For Henrik Søfareren

Lissabon - Algarve 20. - 26.10

På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.
Se rejse