Tenerife, La Gomera og La Palma

Øerne er meget velegnede til ferier for både store og små familier. Her kan man få sit eget hus eller sin egen lejlighed, nyde en have med pool og tilmed bo meget tæt ved havet. Her er gode muligheder for at slappe af, men øerne er også velegnede, hvis man ønsker at være aktiv i naturen, til fods eller på cykel. Og på Tenerife kan man endda bestige en vulkan! På La Gomera er der skove af bregner, og på La Palma kan man stadig se, hvordan man ruller cigarer.

Vi har vores egen private kontakter, som vi gerne trækker på for at skabe den helt rigtige ferie!

Tenerife
Det meste af året er der en konstant varme på 20-25º, hvilket gør øen til et oplagt rejsemål i vintertiden. Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide, ligger på denne ø, og området er i dag en nationalpark på godt 135 km2. Her kan man tage svævebanen op til toppen og siden vandre. Fra byen Adeje kan man vandre tre timer ned igennem en imponerende slugt tæt bevokset med eksotiske planter. For enden af stien er der det smukkeste vandfald. Ruten går samme vej tilbage igen.
Vi er specielt forelsket i den vestlige del af øen. Her ligger der stadig byer uberørt af masseturismen. Vi kan anbefale byerne Garachico, Icod og La Orotava samt den gamle hovedby, La Laguna. Her man både nyde de smukke farverige byer samt den meget smukke natur. Vi kan tilbyde både huse og hoteller i dette område.
I det hele taget er naturen på Tenerife ganske enestående med flere endemiske arter indenfor flora, og variationen er stor fra de fugtige områder i nord til de ørkenagtige områder på sydsiden. På øen dyrkes de meget smagfulde små bananer, mango og ananas samt mange grøntsager.
Har man mulighed for at tage af sted i februar, er karnevallet en spændende mulighed. Man fejrer karneval på hele øen, men specielt optogene i Santa Cruz er fantastiske og spektakulære.
 
La Gomera
Er én af de mindre øer og ganske fantastisk. Nordøen er domineret af skove med bregner og mange forskellige vækster. Sydøen har et varmere klima og skønne strande. Avocado dyrkes i store områder sammen med bananer og palmer, hvorfra man udvinder sirup.
Man kan foretage rigtigt mange udflugter ad de mange vandrestier, men også cykelture giver et rigtigt godt indtryk af denne smukke ø. Vi kan tilbyde både huse og hoteller centralt på øen.
Man sejler typisk fra Tenerife til San Sebastian de la Gomera.
 
La Palma
Øen er den vestligste af De Kanariske Øer og er et skønt fredfuldt sted (tæt på Paradis!). Man kommer især her for at nyde og opleve naturen. Der er en nationalpark midt på øen præget af det store vulkankrater La Caldera de Taburiente. Desuden er der en række små charmerende byer og hovedbyen Santa Cruz de la Palma med de elegante huse er bestemt også et besøg værd. Øen rummer et utal af vandremuligheder, og undervejs kan man også nyde de gode lokale produkter.

 

IMG 20200122 101225 Tenerife La Laguna IMG 20220123 102657

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra Kastrup til Tenerife flere gange ugentligt. Fra Hamborg er der direkte fly til både Tenerife og La Palma et par gange om ugen.

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.500 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Peugeot 207, 4drs med a/c).

Priser
Fra 9.550 kr. pr. person i dobbeltværelse/lejlighed, fly DK - Tenerife eller La Palma t/r, inkl. skatter og afgifter samt 20 kg bagage. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Leje af eget hus til større familier, fra 5.000 kr. pr. uge pr. person, inkl. fly DK - Tenerife/La Palma t/r, inkl. skatter og afgifter samt 20 kg bagage. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Kontakt os

Drageblodstræ, Tenerife IMG 20200125 131025 IMG 20200116 131047

Kunne du måske tænke dig at komme med på en rundrejse med rejseleder?

Salamanca

Den Spanske Sølvrute 4. - 14. 9.

Tag med på en fascinerende rejse via Sølvruten fra syd til nord i Spanien og få store oplevelser undervejs: natur, historie og kultur. Rejsen bevæger sig gennem egne af Spanien, hvor meget få turister kommer.
Se rejse
20240123 100625

Bologna 13.- 20.10.

Bologna er Italiens madcentrum. Foruden god mad er her smukke bygninger og kirker og ikke mindst et skønt udeliv.
Se rejse
Cinecitta 2

Rom - de skjulte skatte, 24. - 31.10.

Oplev Rom fra helt andre sider! Denne rejse er for dem, der allerede har oplevet de klassiske sider af Rom. På denne tur fører vi dig rundt i Roms yderdistrikter, viser dig nye sider af Rom og tager dig med bag facaden.
Se rejse