Vi vil gerne slå et slag for, at dette charmerende og smukke hjørne af Spanien får langt flere besøgende.
Mod vest ligger Asturien. Hovedbyen her hedder Oviedo og rummer en fornem bymidte. Tæt herved finder man imponerende præ-romansk kirkearkitektur omgivet af Guds grønne natur. Herfra er det også muligt at tage op i bjergene til nationalparken Picos de Europa, hvor man kan vandre i de storslåede omgivelser i dagevis.

Længere mod øst befinder sig Cantabrien med hovedstaden Santander, der er omgivet af smukke sandstrande og har flot udsigt til bjergene. Tæt herved ligger Santillana del Mar med skønne gamle huse og en romantisk stemning. Et par kilometer uden for byen ligger det kendte hulemuseum Altamira.

20230530 182325 Baskerlandet, Chillida

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der flyforbindelse til Oviedo via Barcelona eller Madrid. Og fra Bilbao er der direkte fly visse dage i sommerperioden.

Billeje

Priser fra 1.700 kr. (model Citroen C3) for en uges leje.

Priser fra
Fra 9.650 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Vi kan tilbyde en tilsvarende pris for leje af ferielejlighed/hus ved to personer og en lavere pris ved flere personer.

 

Kontakt os

Oviedo Præ Romansk Arkitektur Guernica Santillana Bygade

Kunne du måske tænke dig at komme med på en rundrejse med rejseleder?

Salamanca

Den Spanske Sølvrute 4. - 14. 9.

Tag med på en fascinerende rejse via Sølvruten fra syd til nord i Spanien og få store oplevelser undervejs: natur, historie og kultur. Rejsen bevæger sig gennem egne af Spanien, hvor meget få turister kommer.
Se rejse
20240123 100625

Bologna 13.- 20.10.

Bologna er Italiens madcentrum. Foruden god mad er her smukke bygninger og kirker og ikke mindst et skønt udeliv.
Se rejse