Mallorca er omtrent på størrelse med Fyn. På et begrænset areal findes smukke strande, fredelige fiskerbyer mod øst, charmerende byer med kunsthåndværk og gode restauranter og et frodigt lavland med frugttræer og grøntsager. Endelig ligger Tramuntana-bjergene mod nordvest og giver gode muligheder for vandring. Vi har arrangeret en række vandreture i bjergene og har desuden kontakter over hele øen og kan sammensætte en rejse med bjerge, kyst, lavland, landsbyer, vinsmagning og kulturbesøg efter interesse.


PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra Kastrup til Palma, i sommerhalvåret ligeledes fra Aalborg og Billund. Fra Hamborg er der året rundt direkte fly til Palma.

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.500 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Peugeot 207, 4drs med a/c).

Priser
Fra 8.150 kr. pr. person i dobbeltværelse/lejlighed, fly DK- Palma t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Overnatning - forslag
4 nætter i lejlighed på den vestlige del, 3 nætter i finca/hotel på den østlige del. Alle lejligheder er fuldt udstyret og har udsigt til den omliggende have. Vore hoteller er af en høj, eksklusiv standard, med eget bad og toilet. Hotellerne har en spændende historie og er tit beliggende på naturskønne steder. Desuden tilbydes der lokale retter i restauranten.

Alternativt: 7 nætter i eget landhus, med moderne køkkenfaciliteter, stue, soveværelser, badeværelser, have og pool. Vi har huse, der kan rumme fra 4 til 12 personer. Ring og hør mere!

 

Banyalbufar Udsigt

Menorca er en lille ø med sin helt egen atmosfære.Her kan man opsøge de fredelige strande mod syd med det skønneste azurblå vand kaldet ”calas”. I hver sin ende af øen ligger de to charmerende byer, Mahon og Ciutadella, med mange mindre butikker og gode markeder, hvor især de lokale oste og pølser kan anbefales. Mod nord ligger Fornells, en fredelig lille by ved vandet, hvor vi samarbejder med et godt hotel. Endelig er der en vandrerute, Cami de de Cavalls, der løber hele øen rundt langs kysten. Vi har gode kontakter både i Mahon, Ciutadella og (vores egen favorit) kystbyen Fornells. Lad os udarbejde et skræddersyet tilbud på en drømmerejse til Menorca.

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der fly fra Billund og Kastrup til Mahón via Barcelona. Fra Hamborg er der ligeledes forbindelse til øen via Barcelona.

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 2.000 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Peugeot 208, 4drs med a/c).

Priser
Fra 8.300 kr. pr. person i dobbeltværelse/lejlighed, fly DK- Mahón t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Overnatning - forslag
4 nætter i Mahón på hotel*** med morgenmad, 3 nætter i Fornells på hotel**. Vore hoteller er af en god standard, med eget bad og toilet. Hotellerne har en spændende historie og er tit beliggende på naturskønne steder. Desuden tilbydes der lokale retter i restauranten.

Alternativt: 7 nætter i egen lejlighed, med moderne køkkenfaciliteter, stue, soveværelser og badeværelser
kun 5 min fra havet. Ring og hør mere!

20230419 081631

Kontakt os

Kunne du måske tænke dig at komme med på en rundrejse med rejseleder?

Salamanca

Den Spanske Sølvrute 4. - 14. 9.

Tag med på en fascinerende rejse via Sølvruten fra syd til nord i Spanien og få store oplevelser undervejs: natur, historie og kultur. Rejsen bevæger sig gennem egne af Spanien, hvor meget få turister kommer.
Se rejse