MADRID, SPANIENS HJERTE

Madrid er bestemt en rejse værd. Her er meget at opleve: fra de fredelige gader i centrum til metropolens ambitiøse nye arkitektur. Vi arrangerer gerne en rejse til hovedstaden og hjælper på vej med tips til både kendte og mindre kendte attraktioner og restauranter.

Overnatning: 7 nætter i ny-restaurerede lejligheder med mulighed for terrasse beliggende centralt i Madrid midtby. I prisen indgår udgifter til lys og varme, linned og håndklæder.

Alternativt 7 nætter på roligt hotel*** med morgenbuffet, beliggende ved Puerta de Toledo.

Begge overnatningstyper ligger i gå afstand fra seværdighederne, men man har også let adgang til offentlig transport, bus og Metro.

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra Kastrup til Madrid, og provinstilslutning fra hhv. Aalborg og Billund.

Priser
Fra 8.150 kr. pr. person i dobbeltværelse/lejlighed, fly DK- Madrid t/r, inkl. skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Madrid, Kongeslot Og Domkirke

Kontakt os

Kunne du måske tænke dig at komme med på en rundrejse med rejseleder?

Porto Og Don Luis Broen

Højskole ved Porto 10. - 17.9

Fra vores base i den charmerende kystby Vila do Conde hører vi om områdets historie og traditioner, tager på udflugt til Porto og den smukke natur, og nyder de dejlige omgivelser.
Se rejse
56. DSC 0319 Pienza Pecorino Cheese

Sensommer i Toscana - kultur og vin 24.9 - 1.10.

Med Jesper Storgaard Jensen som kyndig guide bliver der på denne rejse mulighed for at opleve både udvalgte vingårde og spændende toscansk kultur.
Se rejse
Monument For Henrik Søfareren

Lissabon - Algarve 20. - 26.10

På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.
Se rejse