KULTURREJSER MED INDSIGT OG ENGAGEMENT

GRANADA KULTURREJSER er et dansk rejsebureau med snart 25 års erfaring. Vi arrangerer grupperejser og individuelle rejser med fokus på kultur, historie, natur og det gastronomiske. Vi har kompetente, danske rejseledere.

Mindre rejsegrupper, typisk mellem 10 og 25 gæster.

Det betagende og spændende Portugal finder du også i vores rejseoversigt. Vi er stolte over at kunne præsentere både højskoler ved Porto samt vin- og vandreferie i de skønne vindistrikter Douro, Dão og Vinho Verde m.m. Lissabon/Algarve rejsen afholdes hvert efterår og giver dig godt indtryk af hovedstaden og de betagende atlanterhavsområder.

20210907 124740

Portugal: Vin & Vandring - bag Bjergene, 20. - 27.6.

Velkommen til en aktiv junirejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskaber i Portugals vindistrikter: det kendte Douro, og de to up-coming distrikter Beira-Interior og Trás-os-Montes.
Se rejse
Portugal Vin9

Portugal: Vin & Vandring 29.8 - 5.9.

Velkommen til en aktiv sensommerrejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskab i Portugals tre store distrikter: Douro, Dão og Vinho Verde.
Se rejse
Monument For Henrik Søfareren

Lissabon - Algarve 20. - 26.10

På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.
Se rejse