Kombiner Lissabon og Porto med naturoplevelser og besøg i mindre byer undervejs.

Vi leverer en udførlig insider guide med anbefalinger af udflugtsmål, attraktioner og restauranter undervejs. Under turforslag kan du læse om, hvilken rute, vi vil anbefale.

PRAKTISK INFORMATION

Fly
Fra Danmark er der direkte fly fra København til Lissabon og Porto. 

Billeje
Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.750 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c). Bilen afhentes i Lissabon og afleveres i Porto.

Priser
Fra 7.850 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly (ud til Lissabon, hjem fra Porto), skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

Overnatning
To nætter i Lissabon, en nat i Sintra, en nat i Fatima, en nat i Coïmbra og to nætter i Porto. Alle hoteller er centralt placeret i byerne, og værelserne har eget bad og toilet.

Selection SOLARES DE PORTUGAL (32)

Rejseforslag

Rejsen indledes i Lissabon med to nætter på et godt hotel i centrum. Fra dette udgangspunkt kan I udforske byens mange attraktioner. Der er tid til at opleve den charmerende gamle bydel med bl.a. Barrio Baixa og Alfama. Tag evt. sporvognen op til den højtliggende bydel Barrio Alto, men glem ikke at opleve byens moderne arkitektur i Park of Nations m.v. Fra hovedstaden går rejsen ud til kysten med overnatning i centrum af kongernes by Sintra. Næste dag går rejsen mod nord gennem Estremaduras smukke landskab med stop flere interessante steder inden ankomsten til hotellet ved pilgrimsbyen Fatima. Rejsen fortsætter til den charmerende gamle universitetsby Coïmbra, hvor hotellet også ligger i centrum af byen. Blandt meget andet kan man her opleve fado-sang. Endelig tilbringes de to sidste dage på rejsen i Porto på et hotel, der ligger helt ned ved floden. Her er der som i Lissabon både spændende gammel kultur, charmerende kvarterer og interessante nye bygningsværker at opleve, inden rejsen går hjem igen med fly fra lufthavnen i Porto.

 

Man kan med fordel udvide med en ekstra nat både i Lissabon og Porto, så rejsen i alt bliver på 10 dage. 

Lisbon Alfama District Credit Turismo Lisboa

Kontakt os

Vil du hellere rejse sammen med andre?

Porto Og Don Luis Broen

Højskole ved Porto 10. - 17.9

Fra vores base i den charmerende kystby Vila do Conde hører vi om områdets historie og traditioner, tager på udflugt til Porto og den smukke natur, og nyder de dejlige omgivelser.
Se rejse
Monument For Henrik Søfareren

Lissabon - Algarve 20. - 26.10

På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.
Se rejse
20210907 124740

Portugal: Vin & Vandring - bag Bjergene, 20. - 27.6.

Velkommen til en aktiv junirejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskaber i Portugals vindistrikter: det kendte Douro, og de to up-coming distrikter Beira-Interior og Trás-os-Montes.
Se rejse