KULTURREJSER MED INDSIGT OG ENGAGEMENT

GRANADA KULTURREJSER er et dansk rejsebureau med snart 25 års erfaring. Vi arrangerer grupperejser og individuelle rejser med fokus på kultur, historie, natur og det gastronomiske. Vi har kompetente, danske rejseledere.

Mindre rejsegrupper, typisk mellem 10 og 25 gæster.

Stort udvalg af kulturrejser til Spanien, hvor vi har været specialister siden år 2001 til alle hjørner af landet, eksempelvis Andalusien, Galicien, Barcelona, Madrid, Valencia, Mallorca, Baskerlandet, Tenerife og Kanarieøerne.

Pelayo

Det grønne Spanien 7. - 14.6.

Tag med til det grønne Spanien på denne unikke rejse, der byder på en vifte af oplevelser: fra de ældste tider med hulemalerierne frem til det moderne Guggenheim i Bilbao.
Se rejse
Salamanca

Den Spanske Sølvrute 4. - 14. 9.

Tag med på en fascinerende rejse via Sølvruten fra syd til nord i Spanien og få store oplevelser undervejs: natur, historie og kultur. Rejsen bevæger sig gennem egne af Spanien, hvor meget få turister kommer.
Se rejse
IMG 20191005 105927

Kulturrejse til Santiago 28.9. - 7.10.

Oplev alle aspekter af El Camino fra Bilbao med Guggenheim til Santiago de Compostela med katedralen: kirkerne, kulturen, vejen, naturen, historierne, maden....
Se rejse
Alh. Ny 3

Andalusien con Amor 22. - 31.10

Denne rejse sætter fokus på den fantastiske arabiske fortid i Sydspanien. Vi besøger bl.a. Alhambra, den store moské i Cordoba, Sevilla og de hvide landsbyer.
Se rejse
20231226 172640

Fra havet til bjergene, en kulturel og kulinarisk rejse langs Ebro floden, 20.-27.10

Tag med på en enestående rejse langs Ebro-floden: rismarker, muslingebanker, Michelin stjerne restauranter og to dage i Valencia. Alt dette på 8 dage.
Se rejse