Vis filtre

Grupperejser

Hos os får du det største udvalg af kulturrejser til Spanien. Vi har været specialister siden 2001 på grupperejser og individuelle rejser til alle  områder i Spanien, eksempelvis Andalusien, Galicien, Barcelona, Madrid,Valencia, Mallorca, Baskerlandet, Tenerife og Kanarieøerne.

Portugal er et populært område i vores rejseoversigt, og vi er stolte over at kunne præsentere både højskole ved Porto samt vin- og vandreferie i de skønne vindistrikter Douro, Dão og Vinho Verde m.m.
Lissabon- Algarve er en af vores faste rejser hvert efterår og giver dig godt indtryk af hovedstaden og de flotte atlanterhavsområder.

Italien med sin spændende kultur og underskønne landskaber kan du også finde i voresr ejseprogram. Bliv for eksempel meget klogere på Rom, Firenze og Toscana med de mange idylliske landsbyer.  

I Marokko fører Pia Köllner dig sikkert gennem både Atlasbjergene, fascinerende oaser, markeder i Marrakesh og indvier dig i landets mystik. 

Alle vores rejser har dansk rejseleder med indgående kendskab til kulturen, landet, egnen og byerne. Og de er gode formidlere.

Gruppestørrelse typisk mellem 10 og 25 deltagere. 

MADRID BAILAORA

Spanien

Vi har stor erfaring med grupperejser til Spanien. 
På alle ture forsøger vi at indfange en del af landets magi: byerne, naturen, maden, stemningen…
Rejseledere er:

Pia Bruun der har boet i Andalusien siden 1981.

Svend Rybner der har rejst og boet i Madrid området siden 80erne.

 

Tram Lisboa Credit Visit Lisboa

Portugal

Velkommen til Portugal. Her præsenterer vi velafprøvede rejser, hvor vi kombinerer kultur, natur og gastronomi.
Rejseledere er:

Rikke Johannesen har boet i Portugal i 25 år. Bor nu i Lissabon.

Rasmus Forman bor med sin familie i Nordportugal.

 

DSC 6907 Firenze

Italien

Italien er en forholdsvis ny destination hos os. Vi har haft Rom, Firenze og Toscana på programmet de seneste år, og nu sætter vi Bologna på.

Vores gode rejseleder Jesper Storgaard Jensen har indgående kendskab til landet, og det mærkes både i planlægningen og afviklingen af rejserne. Her er en mulighed for at komme under huden på Italien, at se og opleve langt mere end turistversionen. 


IMG 5866

Marokko

Tag med på rejse til det eventyrlige Marokko, landet hvor kulturen er mangfoldig og fremmedartet. Hvor der venter eventyr rundt om næsten hvert hjørne.

Rejseleder er Pia Köllner, der siden 2010, næsten hvert år har besøgt landet.