Portugal er et spændende rejseland. Her er skønne kulturbyer, betagende landskaber og fredelige sandstrande.

Området omkring Porto er grønt og frodigt. Her er en dejlig kyst med en række fiskerbyer. Inde i landet frister fredelige naturparker med floder, bjerge og søer. Endelig er et krydstogt på Douro med portvinsvinsmagning også en attraktiv mulighed.

Mellem Porto og Lissabon kan vi anbefale en række dejlige byer, der tilbyder både flot natur og kulturoplevelser: Aveiro, Coimbra, Fatima, Obidos.

Lissabon er en skøn og elegant hovedstad. Her kan man nemt bruge 3-4 dage på et opleve de forskellige kvarterer, nyde udsigten over floden, høre fado m.v. Tilmed er det oplagt at tage på udflugt mod vest til Belem, Cascais og Sintra.

Mellem Lissabon og Algarve ligger Alentejo, som er helt unik. Her er god plads, skøn natur, store vidder, korkege, charmerende byer, fred og ro.
Algarve er en god oplevelse, hvis man undgår de mest besøgte områder. Vi har gode kontakter til flere charmerende steder på kysten.

Vi tilbyder alt fra overnatninger på landlige hoteller og velholdte herregårde til tjekkede storbyhoteller og lejligheder. Kom ned i gear og lad os lave netop din rejse til Portugal!

Òbidos 2, Portugal

Rundrejse i Portugal

Kombiner Lissabon og Porto med naturoplevelser og besøg i mindre byer undervejs. Minimum 8 dage med priser fra 7.850 kr. pr. person.
Se rejse
Portugal Vin19

Nordportugal

Efter tre dage i Porto går rejsen ind i landet, hvor grønne landskaber og mindre byer venter. Minimum 8 dage med priser fra 7.850 kr. pr. person.
Se rejse