Grupperejser

Danmarks største udvalg af kulturrejser til Spanien: Andalusien, Barcelona, Madrid, Valencia, Mallorca, Bilbao m. v. Desuden tilbyder vi også rejser til Portugal, Marokko, Norden og Latinamerika.

Vores normale gruppestørrelse er på mellem 10 og 25 deltagere.

Spanien

Her giver vi en kort oversigt over vores gruppeture i Spanien. På alle ture forsøger vi at indfange en del af landets magi: byerne, naturen, maden, stemningen…

Klik på de enkelte destinationer for at hente flere oplysninger.

Portugal

Tag med os til Portugal. Vi tilbyder en række kulturelle rundrejser omkring både Porto og Lissabon. Desuden har vi højskole ved Porto og vandring ad pilgrimsruten på programmet.

 

Marokko

Tag med på rejse til det eventyrlige Marokko, landet hvor kulturen er mangfoldig og fremmedartet. Vi udbyder nu en rejse, der starter ved Atlanterhavet, går gennem ørkenen syd for Atlasbjergene og slutter i Marrakech. Vi kommer tæt på berbere og beduiner, oplever deres levevis og folkelige traditioner. 

Italien

Vi glæder os til at byde velkommen til kulturrejsen til Rom. Rejseleder er journalist Jesper Storgaard Jensen, der har boet i byen i mere end 25 år.


 

LÆS MERE OM ITALIEN HER

Danmark

Som noget nyt begynder vi at udbyde sommerrejser til Danmark. Vi lægger vægt på unikke oplevelser med natur, kultur og gode historier.


 

LÆS MERE OM DANMARK HER

Sverige

Efter 10 års pause er vi nu parate til igen at tilbyde busrejser til Sverige. Oplev sammen med os svensk kulturliv og natur.  

 

 

 

LÆS MERE OM SVERIGE HER