PORTUGAL

Velkommen til Portugal, hvor vi har et par spændende grupperejser og meget kompetente rejseledere.

Gennem de seneste år har vi oparbejdet et godt netværk i Portugal og har afviklet en række gode rejser, hvor vi kombinerer kultur, natur og gastronomi.

Først og fremmest har vi to gode danske rejseledere, som taler portugisisk og kender kulturen inde fra:


Rikke Johannesen har boet i Portugal i 25 år. Bor nu i Lissabon.
Rasmus Forman bor med sin familie i Nordportugal.


Læs mere om rejselederne under de konkrete rejser.

 

 • Portugal - Vin & Vandring - bag Bjergene, 20. - 27. 6. 2024

  Velkommen til en aktiv junirejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskaber i Portugals vindistrikter: det kendte Douro, og de to up-coming distrikter Beira-Interior og Trás-os-Montes.

  • Pris: 11.900 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Portugal - Vin & Vandring, 29.8. - 5.9. 2024

  Velkommen til en aktiv sensommerrejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskab i Portugals tre store distrikter: Douro, Dão og Vinho Verde.

  • Pris: 11.900 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Lissabon - Algarve, 19. - 26.10. 2024

  På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.

  • Pris: Kr. 12.650
  Se rejse Vis foreslåede datoer

Vores kunder siger

Det var virkelig en fornøjelse at rejse med jer; alt fungerede, maden var god, hotellerne lå dejligt centralt, oplevelserne var fantastiske og planlægningen var rigtig god. Jeg har virkelig tænkt meget på alle vores dejlige oplevelser efter jeg er kommet hjem, og jeg skal helt sikkert afsted igen
- B. Christensen

Himlen over Alentejo

Rejser i Portugal

Vi har de seneste år tilbudt en række rejser til Portugal. Vi er optaget af den nære relation mellem Spanien og Portugal: geografisk, kulturelt, historisk.... Her er klare forbindelser og tydelige forskelle, som det er fascinerende at fordybe sig i: musikken, den arabiske indflydelse, arkitekturen, traditionerne m.v.