PORTUGAL

Velkommen til Portugal, hvor vi har en række spændende rejser. 
Tag i maj måned næste år med til regionen Alentejo, der ligger mellem Lissabon og Algarve. Dansktalende Maria Lopes er født i Alentejo og glæder sig til at byde velkommen på rejsen. 
Til efteråret 2021 er der mulighed for at vandre og besøge vingårde i selskab med Rasmus Forman, der har boet i Portugal gennem mange år og har mange gode lokale kontakter. 
Til efteråret tilbyder vi også en rejse til Lissabon og Algarve med bureauindehavere Pia Köllner og Henrik Kidmose.
Bemærk, at vi i 2021 også tilbyder Højskole ved Porto

 • Alentejo - kultur og natur, 22. - 29.5. 2021

  Oplev fascinerende og fredfyldte Alentejo i selskab med portugisiske Maria. Her er oplevelser for alle sanser: olivenolie, lokal vin, skøn mad, traditionel sang, flodsejlads, betagende landskaber og smukke byer.

  • Pris: Kr. 10.430
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Portugal - Vin & Vandring, 1. - 8.9. 2021

  Velkommen til en aktiv sensommerrejse, hvor vi kommer tæt på vin, kultur og landskab i Portugals tre store distrikter: Douro, Dão og Vinho Verde.

  • Pris: Kr. 10.930
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Lissabon og Algarve, 13. - 20.10. 2021

  På denne rejse kombinerer vi hovedstaden Lissabons dynamik og kultur med den dramatiske kyst og smukke natur ved Algarve.

  • Pris: Kr. 11.030
  Se rejse Vis foreslåede datoer

Vores kunder siger

Det var virkelig en fornøjelse at rejse med jer; alt fungerede, maden var god, hotellerne lå dejligt centralt, oplevelserne var fantastiske og planlægningen var rigtig god. Jeg har virkelig tænkt meget på alle vores dejlige oplevelser efter jeg er kommet hjem, og jeg skal helt sikkert afsted igen
- B. Christensen

Himlen over Alentejo

Rejser i Portugal

Vi har de seneste år tilbudt en række rejser til Portugal. Vi er optaget af den nære relation mellem Spanien og Portugal: geografisk, kulturelt, historisk.... Her er klare forbindelser og tydelige forskelle, som det er fascinerende at fordybe sig i: musikken, den arabiske indflydelse, arkitekturen, traditionerne m.v.