Højskole

En uge på højskole giver dig som deltager en enestående mulighed for at komme tæt på kulturen. Vi har foredrag og oplæg om formiddagen, er sammen af sted på udflugter i løbet af dagen og hygger os under åben himmel om aftenen. Kom med til enten Sevilla, Barcelona eller Porto. I Sevilla har vi fokus på Columbus og opdagelsen af Amerika. I Barcelona er vi optaget af det moderne samfund fra midt i 1800-tallet, hvor arkitekten Antoni Gaudí blev født. I Porto samarbejder vi med et dansk-portugisisk par, som giver os en grundig indføring i historien og den portugisiske folkesjæl.


Højskole rejser

 • Højskole ved Porto, 18. - 25.10. 2023

  Fra vores base i den charmerende kystby Vila do Conde hører vi om områdets historie og traditioner, tager på udflugt til Porto og den smukke natur, og nyder de dejlige omgivelser.

  • Pris: 10.750 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Påskehøjskole ved Sevilla, 19. - 26.3. 2024

  På denne rejse bliver er byen Sevilla og omegnen i fokus. Tilmed bliver der mulighed for at opleve de storslåede påskefestligheder i byen. Vi har hele ugen base på et dejligt hotel lidt udenfor Sevilla.

  • Pris: 11.850 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Højskole ved Barcelona, 9. - 16.5. 2024

  Vi tilbyder en uge på et dejligt hotel i hjertet af vinlandet i Catalonien. Vi starter typisk dagen med foredrag og sang, hvorefter vi tager på udflugter til Barcelona og den nærliggende egn. Vi har især fokus på arkitekten Antoni Gaudí.

  • Pris: 10.350 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer