Om Granada kulturrejser

GRANADA KULTURREJSER - Rejser med indsigt og engagement

Granada Kulturrejser blev grundlagt i år 2000, hvor Pia Köllner og Henrik Kidmose i en periode var bosat i byen Granada i Andalusien (heraf navnet!). Bureauet blev officielt åbnet i år 2001 og havde i starten næsten udelukkende fokus på Andalusien. Herfra er Granada Kulturrejser vokset, så vi nu kan tilbyde rejser til Spanien, Portugal, Italien, Marokko, Latinamerika samt Sverige og Danmark.

Udgangspunktet for rejserne er vores egen begejstring for rejsemålene og indsigten i kulturen og historien. Vi er selv rejseledere på en del af rejserne, men benytter desuden kompetente rejseledere, som har en omfattende viden om alle aspekter af landet: de aktuelle politiske forhold, historien, kulturen, dagligdagen, maden, traditionerne. Det er vigtigt for os at give vores gæster en reel indsigt i landets forhold og ikke kun præsentere den turistede overflade.

Vores grupperejser har normalt mellem 10 og 30 deltagere, både par og enkeltrejsende. Har man mere lyst til at opleve landet på egen hånd, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en individuel rejse med fly, billeje og hoteller. Endelig arrangerer vi også firmarejser, hvor vi trækker på vores omfattende netværk. 

VORES VÆRDIER

Fascination

Udgangspunktet for os og vores rejser er en glæde ved rejsemålene, en optagethed af kulturen og en lyst til at dele denne fascination med andre.

Begejstring

Vi har højskole og folkeoplysning i bagagen. Derfor lægger vi vægt på at fortælle med både indsigt og engagement om rejsemålene.  

Autenticitet

Vi bestræber os på at møde den ægte kultur undervejs, ikke blot den udvandede turistversion. Derfor bevæger vi os også udenfor alfarvej, kommer ud på landet og får overraskende perspektiver på rejsen.

Kvalitet

Vi tager udgangspunkt i os selv og vores egen rejseerfaring, når vi planlægger rejserne. Derfor vælger vi centralt placerede hoteller samt spiser på restauranter, hvor den lokale mad er i højsædet.

Frihed

På vores grupperejser har vi mange fælles oplevelser, men der bliver også tid til at opleve stederne på egen hånd. 

Grundighed

Vores rejsemål er gennemresearchede og så vidt muligt har vi været på stederne selv. 

Ikke størst - men bedst!

Vores ambition er at tilbyde markedets bedste kulturrejser, og vi er derfor altid modtagelige for konstruktiv kritik og justerer løbende detaljer i programmet for at give vores rejsende den optimale oplevelse.

 

Velkommen hos Granada Kulturrejser!

Pia Köllner og Henrik Kidmose Bureauindehavere