Spanien

Her giver vi en kort oversigt over vores gruppeture i Spanien. På alle ture forsøger vi at indfange en del af landets magi: byerne, naturen, maden, stemningen… Klik på de enkelte destinationer for at hente flere oplysninger.

 • Det Grønne Spanien, 28.9. - 5.10. 2021

  Tag med til det grønne Spanien på denne unikke rejse, der byder på en vifte af oplevelser: fra de ældste tider med hulemalerierne frem til det moderne Guggenheim i Bilbao.

  • Pris: 10.900 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Kulturrejse til Santiago, 5. - 14.10. 2021

  Oplev alle aspekter af El Camino fra Bilbao med Guggenheim til Santiago de Compostela med katedralen: kirkerne, kulturen, vejen, naturen, historierne, maden....

  • Pris: 13.150 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Andalusien Con Amor, 28.10. - 6.11. 2021

  Denne rejse sætter fokus på den fantastiske arabiske fortid i Sydspanien. Vi besøger bl.a. Alhambra, den store moské i Cordoba, Sevilla og de hvide landsbyer.

  • Pris: 11.350 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer
 • Novembersol på Tenerife, 12. - 19.11. 2021

  Kom hele Tenerife rundt og oplev variationen fra Teides højder til de frodige skove i lavlandet. Vi bor på to udsøgte hoteller og besøger en række af øens charmerende og eksotiske byer.

  • Pris: 10.750 kr.
  Se rejse Vis foreslåede datoer

Vores kunder siger

I skal have en stor tak for jeres måde at være rejseledere på. I forstår på fineste vis at være nærværende i forhold til jeres gæster. Tusind tak for en dejlig uge - og på forhåbentligt gensyn.
Hanne Albirk og Jørgen Riberholt Hansen, Odense

ANBEFALING, FOLKEUNIVERSITETET

Granada Kulturrejser har fundet opskriften på den perfekte grupperejse! Man tager det bedste fra den danske højskoletradition, Folkeuniversitetets høje faglige niveau og kombinerer det med Spaniens varme, vin og gode mad. Så får man grupperejser, man bliver klogere og i godt humør af!
- Lisbeth Rosenørn, Folkeuniversitetet i Aarhus

LOVELY SPAIN

Oh lovely Spain! It is a goodly sight to see. what heaven hath done for this delicious land!

- Lord Byron