Seneste nyhedsbrev

 
 
Kære rejsende,

Så er vi i gang med rejsesæsonen! I sidste uge var vi afsted med 30 gæster til Sverige, og i næste uge har vi 24 gæster med på højskole ved Barcelona. Og vi har stadig plads på vore rejser i efteråret, til dig 😉 Se mere på nedenstående links:
 
Kulturrejse til Santiago, 5. – 14.10.

Lissabon – Algarve, 20. – 27.10.

Andalusien con Amor, 28.10. – 6.11.

Højskole ved Sevilla, 4. – 11.11.  
 

Og så er vi klar med forårets rejser frem til påske. Læs mere og bliv fristet!
 
NYHED: Kulturrejse til Rom, 8. – 16. marts

Vi har lagt al vores omhu og erfaring i at skabe en rigtig god kulturrejse til Rom. Vi har været rundt på stederne med rejseleder Jesper Storgaard Jensen, der har boet i Rom i over 25 år og bl.a. arbejder som journalist for Kristeligt Dagblad. Vi har arbejdet grundigt med programmet for at finde den rigtige balance mellem de kendte og mindre kendte attraktioner. Hotelmarkedet er blevet undersøgt, og vi har valgt et godt hotel i den ældste del af byen. Nu er vi klar – og vi tør godt love, at det bliver godt!
 
Rejsekalenderen

Få overblikket over, hvilke rejser vi byder på i den kommende tid. Hvad med Tenerife i januar, Mallorca i februar, Andalusien i marts og april??
 
Højskole i Flensborg og Barcelona
Vi har udvidet samarbejdet med Jaruplund Højskole, der ligger lige syd for den dansk-tyske grænse. Fra 17. til 26.3. tilbyder vi en rejse med optakt på højskolen ved Flensborg, hvorefter turen går til Catalonien, hvor vi holder højskole på et dejligt hotel i vinlandet.


Vi glæder os til at se jer på vore rejser - mange sensommerhilsner
Pia Köllner & Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences