Seneste nyhedsbrev

 
 

Kære alle

Vi kan med glæde og stolthed fortælle, at vi i år fejrer 20 års jubilæum. Det er med andre ord over 20 år siden, at vi i en periode bosatte os i Granada med vores tre børn. Ved hjemkomsten til Danmark åbnede vi vores bureau, der har vist sig levedygtigt på trods af askesky, diverse flykrak og senest coronakrisen.

Det vil vi gerne fejre med jer. Derfor er der en lille overraskelse på alle årets rejser som en tak for jeres opbakning og trofasthed.
Læs mere om vores historie og værdier her


 

NYHED: Danmark i Skåne, Halland og Blekinge, 5. – 11.9.

Vores meget kompetente historiker Svend Rybner er rejseleder på denne tur tilbage til de gamle danske besiddelser. Som Svend selv udtrykker det, har han en ”livslang passion for Skånelandene”. Der bliver lejlighed til at besøge en række historiske lokaliteter suppleret med kultur- og naturoplevelser.


 

JUBILÆUMSRABATLissabon – Algarve, 20. – 27.10.

For alle modtagere af dette nyhedsbrev tilbyder vi en rabat på 500 kr. pr. person ved tilmelding til ovenstående rejse, senest den 1.3. (i kommentarfeltet påføres: Jubi Rabat).
Vi håber, flere har lyst til at tage med os på denne tur, hvor vi kombinerer oplevelser i Portugals elegante hovedstad med natur og hav ved Algarvekysten. 

Rejsekalender

Som det fremgår af vores oversigt, satser vi på rejser til Sverige og Danmark hen over sommeren. Fra september genoptager vi rejserne til Spanien og Portugal.
Vi mærker, at rejselysten og optimismen hos mange er ved at vende tilbage – det er skønt! Den første af efterårets rejser er allerede udsolgt, og flere rejser har kun få ledige pladser.
Vi håber, du/I har lyst til at rejse med os!
 

Vi følger fortsat Udenrigsministeriets rejsevejledning. I tilfælde af aflysning grundet COVID-19 refunderes hele det indbetalte beløb (jf. loven om pakkerejser).

Med venlig hilsen
Pia Köllner & Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences