Seneste nyhedsbrev

 
 

Kære alle
 
Vi glæder os over, at verden begynder at åbne sig igen. Vores kufferter har nu stået i kælderen og samlet støv i over ét år. Nu kan de snart begynde at rulle igen!  Vi glæder os til at rejse og dele oplevelser med vores gæster.

Allerede nu kan alle vaccinerede rejse til gule og orange lande, og pr. 26. juni kan alle rejse. Vi satser på rejser til Danmark og Sverige hen over sommeren, og fra september er vi klar med rejser til Spanien og Portugal.

 

Rejsekalender
Der har heldigvis allerede været god interesse for vores rejser, men vi har stadig ledige pladser, hvis du skulle få lyst! 
 

Portugal: Vin og Vandring. 1. – 8. september

Rasmus Forman, vores mand i det nordlige Portugal, har skabt denne rejse, hvor man besøger tre af Portugals bedste vindistrikter: Douro, Dão og Vinho Verde. Foruden besøg på udsøgte vingårde inkluderer rejsen daglige vandringer på 8 – 10 km.

Anne Gottlieb og Hans Kaae skrev efter hjemkomsten:
”Rejsen levede helt op til vore forventninger og mere til. Rasmus var en rigtig god rejseleder, og alt gik efter planen. Desuden var der højdepunkter, som man ikke oplever som almindelig turist, idet Rasmus har et stort lokalkendskab.”
 

Vores andalusiske paradis

Har I lyst til at leje vores dejlige hus? Huset ligger en times kørsel fra Malaga, lidt oppe i bjergene ved den hvide landsby Cómpeta. Her er en skøn have, pool, storslået udsigt og plads til 6-8 personer. Vi har forsøgt at kombinere stilen fra det traditionelle landhus med skandinavisk boligindretning. Billedet nedenfor er fra vores patio for en uge siden.
 

Mange hilsner
Pia Köllner og Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences