Seneste nyhedsbrev

 
 

Kære alle

Det lysner! Det lysner! Oven på 1 ½ års nedlukning og krise er glæden og troen på fremtiden vendt tilbage hos os. Vi ser frem til igen at kunne komme på rejse med vores gæster.
Her i juni afvikler vi Sommerdage på Helnæs, til august gælder det Det eventyrlige Sverige og fra september begynder vi på rejserne til Spanien og Portugal.
Alting tyder på, at alle de programsatte rejser kan afvikles, så du kan stadig nå at komme ud at rejse med os til efteråret.

Se hele oversigten på vores rejsekalender.


 

Og så til en stor nyhed
Vi har længe haft lyst til at udvide med andre lande i vort program. Men man finder ikke bare lige en egnet person, der kan løfte dette. Så derfor er glæden dobbelt stor over, at det er lykkes.

Kulturrejse til Rom
Vi har indledt et samarbejde med journalist på Kristeligt Dagblad, Jesper Storgaard Jensen. Jesper har boet i Rom i over 20 år, er italiensk gift og er en dygtig og vidende formidler. Vi er ved at planlægge en rejse med ham af godt en uges varighed. Der bliver besøg på både kendte og mindre kendte lokaliteter i Rom og nærmeste omegn. I løbet af efteråret forventer vi at have programmet og aftalerne på plads til rejsen, der skal løbe af stablen til foråret 2022. I hører nærmere via nyhedsbrevet og kan allerede begynde at glæde jer!
 

Vi holder kontoret lukket i juli måned og vil her gerne ønske god sommer til alle!
 

Mange hilsner
Pia Köllner og Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences