PÅ EGEN HÅND

Søger I efter det helt unikke? Er I til storbyferie, pilgrimsvandring, naturoplevelser – eller lidt af det hele? Ta´ os med på råd – eller gi’ os frie hænder til at lave en rejse, I aldrig vil glemme. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, hvis I vil høre mere om individuelle rejser. Vi har priser fra 5.580 kr. pr. uge for fly, overnatning med morgenmand samt skatter og afgifter.

Spanien

Vi har et bredt netværk af kontakter i hele Spanien som vi gerne trækker på for at skabe den unikke ferie.

Portugal

Her er skønne kulturbyer, betagende landskaber og fredelige sandstrande. Tilmed kan vi tilbyde spændende overnatninger på landlige hoteller og velholdte herregårde. Kom ned i gear og lad os lave netop din unikke rejse til Portugal.

Marokko

Udlev din egen beduindrøm, oplev 1001 nats eventyr i vågen tilstand - vi hjælper dig på vej!

Togrejser

I Spanien og Portugal er mulighederne mange, hvis man er til togrejser. Begge lande har et godt system med hurtigtog, der er mange gode lokaltog og endelig findes der en række luksuriøse togrejser. Vi hjælper gerne på vej!

 

LÆS MERE OM TOGREJSER HER

Generationsrejse

Giv familien en oplevelse, de aldrig glemmer. Vi trækker gerne på vores netværk i Spanien, Portugal, Marokko, Mexico eller Cuba.

 

LÆS MERE OM FAMILIEFERIE HER

Camino

Overvejer du at gå Caminoen? Vi hjælper gerne på vej med hoteller, rutebeskrivelser og praktiske råd. Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af vandringer og kulturrejser til Santiago. Vi har selv rejst og vandret på den franske rute i Spanien mere end 10 gange og foreløbig vandret tre gange på den portugisiske rute. Buen Camino!