Nordportugal

Til denne rejse leverer vi en udførlig insider guide med anbefalinger af udflugtsmål, attraktioner og restauranter undervejs. Under turforslag kan du læse om, hvilken rute, vi vil anbefale.

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der fly fra København til Porto via Lissabon.

 

Billeje

Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.500 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c). Bilen afhentes og afleveres i Porto.

 

Priser

Fra 7.150 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly, skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

 

Overnatning

Tre nætter på centralt placeret hotel i Porto, fire nætter på gode landlige hoteller i de mindre byer og på landet. Alle værelser har eget bad og toilet. Ønskes overnatning på de nævnte herskabelige huse (solares) skal beregnes et mindre tillæg pr. overnatning.

Rejsen indledes i Porto med tre nætter på et godt hotel tæt ved floden. Herfra er det muligt at opleve livet ved den livlige Ribeira-kaj, evt. sejle på floden samt se de mange interessante bygninger i bymidten: kirkerne, cafeerne og nok verdens smukkeste boghandel. Der er også tid til at opleve det nye musikhus, Casa da Música, samt besøge det spændende moderne kunstmuseum, der i dag er det mest besøgte museum i landet. Efter disse dage i storbyen går rejsen ind i landet, hvor der også venter store oplevelser: Guimaräes med den velbevarede bymidte fra middelalderen og borgen, Barcelos med kunsthåndværk og smuk beliggenhed samt Braga med domkirken, det religiøse liv og de imponerende huse i barok-stil. Endelig anbefaler vi også et besøg i den livlige by Ponte de Lima, som ligger på den portugisiske pilgrimsrute til Santiago de Compostela.

 

Mulighederne for overnatning inde i landet er utallige. Vi kan tilbyde hoteller placeret centralt i de enkelte byer, men vi kan også foreslå de såkaldte "solares", som er herskabelige huse indrettet som små hoteller, ofte kun med nogle få værelser. Det er en smule dyrere at overnatte på disse steder, men det er også en helt særlig oplevelse nærmest at flytte ind i disse private hjem, hvor man for alvor kan mærke historiens vingesus.

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage 

  • afrejseby

  • bil eller off. transport