RUNDREJSE I PORTUGAL

Til denne rejse leverer vi en udførlig insider guide med anbefalinger af udflugtsmål, attraktioner og restauranter undervejs. Under turforslag kan du læse om, hvilken rute, vi vil anbefale.

 

PRAKTISK INFORMATION

Fly

Fra Danmark er der direkte fly fra København til Lissabon. Fra Porto går rejsen via Lissabon til København.

 

Billeje

Vi tilbyder lejebil en uge fra 1.750 kr., inkl. selvrisikoforsikring (type Fiat Punto, 4drs med a/c). Bilen afhentes i Lissabon og afleveres i Porto.

 

Priser

Fra 7.150 kr. pr. person i dobbeltværelse med morgenmad, fly (ud til Lissabon, hjem fra Porto), skatter og afgifter. Bidrag til Rejsegarantifonden. Tips, kort og ideer.

 

Overnatning

To nætter i Lissabon, en nat i Sintra, en nat i Fatima, en nat i Coïmbra og to nætter i Porto. Alle hoteller er centralt placeret i byerne, og værelserne har eget bad og toilet.

Rejsen indledes i Lissabon med to nætter på et godt hotel i centrum. Fra dette udgangspunkt kan I udforske byens mange attraktioner. Der er tid til at opleve den charmerende gamle bydel med bl.a. Barrio Baixa og Alfama. Tag evt. sporvognen op til den højtliggende bydel Barrio Alto, men glem ikke at opleve byens moderne arkitektur i Park of Nations m.v. Fra hovedstaden går rejsen ud til kysten med overnatning i centrum af kongernes by Sintra. Næste dag går rejsen mod nord gennem Estremaduras smukke landskab med stop flere interessante steder inden ankomsten til hotellet ved pilgrimsbyen Fatima. Rejsen fortsætter til den charmerende gamle universitetsby Coïmbra, hvor hotellet også ligger i centrum af byen. Blandt meget andet kan man her opleve fado-sang. Endelig tilbringes de to sidste dage på rejsen i Porto på et hotel, der ligger helt ned ved floden. Her er der som i Lissabon både spændende gammel kultur, charmerende kvarterer og interessante nye bygningsværker at opleve, inden rejsen går hjem igen med fly fra lufthavnen i Porto.

 

Man kan med fordel udvide med en ekstra nat både i Lissabon og Porto, så rejsen i alt bliver på 10 dage. 

Ring os gerne op så vi sammen kan fastlægge jeres rejse, eller send en e-mail med følgende oplysninger:

  • antal dage/personer

  • flexibilitet mht datoer

  • særlige ønsker, specielle interesser

  • er udgangspunktet vores oplæg med de bestemte antal dage 

  • afrejseby

  • bil eller off. transport